ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Jari10: Ικανή τουλάχιστον να μην χάσει

Η Μονακό ξεκίνησε με το αριστερό τη χρονιά, αλλά άλλο Λυών, άλλο Μετς...

Η Μονακό ξεκίνησε με το αριστερό τη χρονιά, αλλά άλλο Λυών, άλλο Μετς...

Με κέρδος έκλεισε η βραδιά στο Europa League. Μπορεί το παιχνίδι της Μαλάτιασπορ με την Παρτιζάν να μην άνοιξε ποτέ όσο περίμενα, ωστόσο και η Σπαρτάκ έκανε το καθήκον της και η δυάδα με τα γκολ επιβεβαιώθηκε. Ήταν μία καλή ευρωπαϊκή εβδομάδα, ωστόσο ακόμα έχουμε δρόμο μπροστά μας.

Από χθες (16/08), έχουμε σέντρα σε Γερμανία και Ισπανία. Πρωταθλήματα που αρχικά γεμίζουν το πρόγραμμα κι εννοείται πως στη συνέχεια της σεζόν θα μας απασχολήσουν. Για την ώρα, όμως, καλύτερα να κρατήσουμε λίγο απόσταση. Η επιλογή μου από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα του Σαββάτου έρχεται από τη Γαλλία.

Θ' ασχοληθώ με τη δοκιμασία της Μονακό απέναντι στη Μετς. Η ομάδα του Λεάντρο Ζαρντίμ έχασε με 0-3 από τη Λυών, σ' ένα ματς, βέβαια, που δεν πρέπει να μας επηρεάσει αναφορικά με τα όσα θα δούμε απέναντι στη Μετς. Βλέπετε, μιλάμε για τελείως άλλο επίπεδο. Και η Μονακό στην προκειμένη πάει ανανεωμένη, αφού πήρε τον Γέντερ από τη Σεβίλλη, θα κάνει κι άλλες κινήσεις, ενώ όσοι φύγουν (βλ. Φαλκάο) δεν θα την επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό. Γενικότερα, υπάρχει αισιοδοξία στο "στρατόπεδο" των Μονεγάσκων, παρά την ήττα από τη Λυών.

Από την άλλη, η Μετς πήρε μεν τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στο Στρασβούργο (1-1), ωστόσο δεν έδειξε σπουδαία πράγματα. Έχει θέμα στην επίθεση, δύσκολα θα σκοράρει πολλά τέρματα φέτος, άρα η Μονακό με μία καλή διαχείρηση μπορεί τουλάχιστον να μην ηττηθεί. το 1.75 το διπλό draw no bet, μας δίνει την "ασφάλεια" πως στην ισοπαλία δεν θα χάσουμε τα χρήματά μας.


(μονό)
21:00 Μετς - Μονακό: 2 dnb (1.75-Stoiximan)

Photo Credits: AP/Claude Paris


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρόν άρθρο αποτυπώνει τις προσωπικές εκτιμήσεις του συντάκτη του και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προτροπή για στοιχηματισμό βασισμένο σε σίγουρες αποδόσεις ή μη. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε το ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ στο τηλ. 210 9237777.