ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Jari10: Απόδοση, φανέλα, έδρα…

Μονό ποντάρισμα στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Πέμπτης.

Μονό ποντάρισμα στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Πέμπτης.

Πολύ καλά κύλησε το Σαββατοκύριακο. Μπαίνουμε σιγά σιγά σε ρυθμούς Μουντιάλ, θα διαβάσετε τις επόμενες ημέρες το τι ετοιμάζουμε στο BetBlog για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018. Για την ώρα, μένουμε σε ορισμένα καθοριστικά παιχνίδια. Τελικοί, μπαράζ και… πάει λέγοντας. Σήμερα (17/05), το βάρος πέφτει στη Γερμανία.

Η Βόλφσμπουργκ υποδέχεται τη Χόλσταϊν Κίελ, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για μία θέση στη Bundesliga της επόμενης περιόδου. Οι φιλοξενούμενοι εντυπωσίασαν με την πορεία τους στη δεύτερη κατηγορία. Ενδεικτικό είναι πως έχασαν μόλις 6 ματς, ενώ σε μόλις 5 δεν βρήκε δίχτυα! Η Χόλσταϊν Κίελ είναι εξαιρετική έως τώρα, θέλει να βρεθεί στη μεγάλη κατηγορία, ωστόσο δεδομένα είναι το αουτσάιντερ απέναντι στους “Λύκους”.

Οι τελευταίοι απογοήτευσαν, κατάφεραν, όμως, να σώσουν την παρτίδα κι έτσι θα έχουν ακόμα μία ευκαιρία για να σωθούν. Δεδομένα το άγχος θα τους βαρύνει. Ωστόσο πρόκειται για σύλλογο με εμπειρία και ειδικό βάρος. Μετράει και η φανέλα σε αυτά τα ματς, όπως και η έδρα. Συν την απόδοση. Στο 2.00+, ο άσος της Βόλφσμπουργκ κρίνεται value. Ακόμα κι αν δεν επιβεβαιωθεί… Η διαφορά ποιότητας των δύο αντιπάλων είναι τεράστια!

(μονό)
21:30 Βόλφσμπουργκ - Χόλσταϊν Κίελ: 1 (2.02-Stoiximan)

Photo Credits: AP/Swen Pfoertner