ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Jari10: Ανασύνταξη με μικρούς

Δυάδα του 2.94 από το κουπόνι της Τετάρτης.

Δυάδα του 2.94 από το κουπόνι της Τετάρτης.

Σε φάση που συγκεντρώνουμε δυνάμεις βρισκόμαστε, αφού το επόμενο διάστημα στο πρόγραμμα κατά κύριο λόγο θα έχουμε συναντήσεις Εθνικών ομάδων. Σήμερα ανοίγει η αυλαία του Elite Round για το Euro U19. Οι ομάδες σ’ αυτή τη φάση χωρίζονται σε γκρουπ των τεσσάρων και προκρίνεται ο πρώτος από κάθε όμιλο.

Τελευταίο χρονικά ματς σήμερα αυτό μεταξύ της Ουαλίας και Ολλανδίας για τον τέταρτο όμιλο. Το γκρουπ αυτό διεξάγεται στην Ολλανδία, οι μικροί «οράνιε» είναι δικαιολογημένα το φαβορί, κάτι που αποτυπώνεται και από την πτώση στα σετ τιμών. Το διπλό έπεσε αισθητά και στο 1.22 δεν έχει παικτική αξία.

Δεν μπορώ όμως να παραβλέψω το φαβοριτισμό της Ολλανδίας, είναι ανώτερη ομάδα, η Ουαλία σ’ αυτό το επίπεδο παραδοσιακά δεν πετυχαίνει πολλά, έχει καλή φουρνιά, ανταγωνιστική, αλλά για σήμερα αντιμετωπίζει σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα. Για να μην μακρηγορώ επιλογή μου η νίκη της Ολλανδίας με -1, καθώς αναμένω να κάνει το χρέος της στην πρεμιέρα και να μην δυσκολευτεί ιδιαίτερα, ενώ και στην προετοιμασία έβγαλε θετικά δείγματα γραφής κερδίζοντας πιο δυνατές ομάδες από την Ουαλία.

Πάω το χρόνο λίγο πίσω και θα σταθώ στο Γερμανία – Κροατία. Οι Κροάτες παραδοσιακά παράγουν μεγάλα ταλέντα, με μεγάλο εργοστάσιο τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, ωστόσο αυτή η φουρνιά δεν είναι και η καλύτερη δυνατή, δεν «έβγαλε» μάτια στα προκριματικά, ωστόσο κατάφερε να προκριθεί. Το γεγονός όμως πως ο όμιλος διεξάγεται στο Σίνι, μια πόλη κοντά στο Σπλιτ μπορεί να δώσει ώθηση στους παίκτες ώστε να δούμε κάτι διαφορετικό.

Η Γερμανία την τελευταία διετία βρίσκεται σε φάση ανασυγκρότησης, ενώ έχει να αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης από το 2014 και το τουρνουά της Ουγγαρίας (στα επόμενα τέσσερα τουρνουά δεν έφτασε ούτε μέχρι τα ημιτελικά), κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας δεν ενθουσίασε, χάνοντας από Πορτογαλία και Ολλανδία. Ο εκλέκτοράς της πάντως Γκούιντο Στράιχσμπαϊερ, δηλώνει ικανοποιημένος από το βαθμό ετοιμότητας. Αμφότερες δεν χαρακτηρίζονται για την αμυντική συνέπειά τους, αυτό προσπάθησαν να διορθώσουν το τελευταίο διάστημα, ωστόσο προσωπικά αναμένω ένα ελεύθερο ματς με φάσεις. Το over δεν αποτελεί κάτι τρομερό, δεν θα το αγνοήσω κιόλας.


(δυάδα)
16:30 Γερμανία U19 – Κροατία U19: Over 2,5 (1.70 Stoiximan)
20:00 Ουαλία U19 – Ολλανδία U19: 2 με -1 (1.73 Stoiximan)


Photo Credits: AP Photo/Thanassis Stavrakis


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρόν άρθρο αποτυπώνει τις προσωπικές εκτιμήσεις του συντάκτη του και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προτροπή για στοιχηματισμό βασισμένο σε σίγουρες αποδόσεις ή μη. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε το ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ στο τηλ. 210 9237777.