ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Jari10: Άλλη όρεξη δεν είχαν

Επιλογή ρίσκου του 3.35.

Επιλογή ρίσκου του 3.35.

Στην αγαπημένη Πολωνία θα στραφώ αυτή τη φορά που μας έχει βγάλει αρκετές φορές «ασπροπρόσωπους» φέτος. Το μενού έχει Κύπελλο μεσοβδόμαδα και κοιτώντας τα ζευγάρια βρίσκω αξία στο να πάω στο 3.35 του άσου της Νιέτσετσα κόντρα στη Λέχια Γκντανσκ.

Για τη Λέχια το έχουμε πει και στο παρελθόν, σημειώνει εξαιρετική πορεία στην Ekstraklasa είναι μια ομάδα που δεν έχει λαμπρή ιστορία, δεν έχει να επιδείξει κάτι αξιόλογο στο θεσμό και φέτος έχει μια τεράστια ευκαιρία να γράψει ιστορία. Βρίσκεται στο +5 από τη δεύτερη Λέγκια την οποία φιλοξενεί κιόλας την Κυριακή. Εκεί λοιπόν θέλω να καταλήξω, η Λέχια δείχνει διαθέσεις πως δεν πρόκειται να κυνηγήσει ιδιαίτερα το Κύπελλο, ειδικά από τη στιγμή που προέκυψε η εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα.

Η γηπεδούχους δείχνει σε φάση που έχει γυρίσει τον διακόπτη στη δεύτερη κατηγορία, μετράει έξι σερί ματς δίχως ήττα ανεξαρτήτως διοργάνωσης (σ’ όλα σκόραρε), είναι ομάδα που παλεύει όσο μπορεί να κυνηγήσει το Κύπελλο και σήμερα της δίνεται η ευκαιρία να το πάει και πιο πέρα.

Μπορεί η Λέχια να «πετάει», να έχει ηθικό, αλλά το σπουδαίο ματς που έχει να δώσει δεν είναι το σημερινό, αλλά αυτό της Κυριακής. Θα προσπαθήσει εκτιμώ να μην σπαταλήσει δυνάμεις, δείχνει κάπως να έχει χαμηλώσει κιόλας ταχύτητα, ενώ βάζω στην εξίσωση και το μακρινό ταξίδι που έκανε (490 χλμ.), από τη μια άκρη της Πολωνίας στην άλλη, κοντινό δεν το λες. Άλλη όρεξη λοιπόν δεν έχουν στη φιλοξενούμενη να μπλέξουν με άλλη μια διοργάνωση και να ξοδέψουν δυνάμεις στο μακρινό και κρύο Νιέτσετσα.


(μονό)
18:00 Νιέτσετσα - Λέχια Γκντανσκ: 1 (3.35 Stoiximan)


Photo Credits: AP Photo/Jon Super