ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Jari10: Θα παίξει ρόλο το αβαντάζ της ισοπαλίας...

Μία δυάδα από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Κυριακής (10/06).

Μία δυάδα από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Κυριακής (10/06).

Την ώρα που ετοιμάζω τη στήλη για την Κυριακή, δεν έχουν ολοκληρωθεί τα ματς του Σαββάτου που ποντάραμε σε Περού και Παραγουάη. Αυτό σημαίνει ότι απολογισμός δεν μπορεί να γίνει, επομένως προχωράμε.

Με τα ιταλικά πλέι οφ θα κάνω παιχνίδι την Κυριακή. Θεωρώ τεράστιο το πλεονέκτημα που έχουν η Φροζινόνε με την Παλέρμο και γι' αυτό θα τις στηρίξω. Θυμίζω πως και το Βενέτσια - Παλέρμο και το Τσιταντέλα - Φροζινόνε ήρθαν 1-1, κάτι που συνεπάγεται ότι στις ρεβάνς, με ισοπαλία θα περάσουν οι ομάδες που τερμάτισαν πιο ψηλά. Δηλαδή η Φροζινόνε και η Παλέρμο. Σίγουρα η Βενέτσια του Ιντζάκι, όπως και η Τσιταντέλα δεν είναι κακές ομάδες. Μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για ομάδες που τερμάτισαν ψηλά στη βαθμολογία...

Οι γηπεδούχοι, όμως, έχουν εξαιρετική παρουσία εντός έδρας και παράλληλα το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι θα αναγκαστούν να παίξουν ανοιχτά, καθώς -όπως είπαμε- δεν τους βολεύει η ισοπαλία, ενδέχεται να δημιουργήσει αμυντικά κενά. Χαρακτηριστικά αναφέρω πως η Φροζινόνε είχε 12-7-2 εντός έδρας, με τη δεύτερη καλύτερη επίθεση καθώς βρήκε δίχτυα 40 φορές, ενώ η Παλέρμο έχανε επίσης σπάνια, με απολογισμό 11-7-3 και τέρματα 33-16.

Θα γίνει μάχη... Δεν θα είναι εύκολα τα ματς, ωστόσο θεωρώ πως στο τέλος της βραδιάς ούτε η Παλέρμο, ούτε η Φροζινόνε θα ηττηθούν. Κι επειδή τους κάνει η ισοπαλία, θα πάω στο draw no bet, αν και δεν θα έλεγα... όχι και σε δύο άσους. Καλή τύχη παιδιά, τα λέμε με το Μουντιάλ πλέον!

(δυάδα)
19:30 Παλέρμο - Βενέτσια: 1 dnb (1.40-Stoiximan)
22:00 Φροζινόνε - Τσιταντέλα: 1 dnb (1.42-Stoiximan)

Photo Credits: Facebook/U.S. Città di Palermo