ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Jari 10: Πολλά τα υπέρ για το 1.73, αξίζει το 2.24

Έχει ενδιαφέρον το πρόγραμμα του Τσάμπιονς Λιγκ, υποψιασμένη η Νιγηρία.

Έχει ενδιαφέρον το πρόγραμμα του Τσάμπιονς Λιγκ, υποψιασμένη η Νιγηρία.

Η Αστάνα έκανε το καθήκον της χθες (09/07) κι έτσι καταφέραμε να μαζέψουμε κάπως τις απώλειες. Η δράση στα γήπεδα του Τσάμπιονς Λιγκ συνεχίζεται. Κι η ΜΠΑΤΕ έχει την ευκαιρία να πάρει προβάδισμα πρόκρισης...

Αντίπαλος των Λευκορώσων η Πιαστ από την Πολωνία. Η ομάδα έκπληξη της χρονιάς πέρυσι. Η οποία, όμως, παρά τον ενθουσιασμό που έχει για την συμμετοχή της στην κορυφαία διοργάνωση μετά το ιστορικό πρωτάθλημα που κατέκτησε, δεν έχει άλλα πλεονεκτήματα. Η ΜΠΑΤΕ είναι πιο έμπειρη ως οργανισμός, ποντάρει παράλληλα στο πλεονέκτημα έδρας, ενώ έχει και το πολύ σημαντικό προβάδισμα του αγωνιστικού ρυθμού. Το πρωτάθλημα Λευκορωσίας βρίσκεται σε εξέλιξη, την ώρα που η Πιαστ βρίσκεται ακόμα σε περίοδο προετοιμασίας. Fair το 1.73 του άσου για ποντάρισμα.

Η επόμενη επιλογή έρχεται από το Κόπα Άφρικα. Η Νιγηρία παίζει τη Ν. Αφρική, η οποία πριν από μερικές ώρες έκανε την έκπληξη και πέταξε εκτός τη διοργανώτρια Αίγυπτο! Το ταβάνι της, όμως, είναι συγκεκριμένο. Και η Νιγηρία διαθέτει την ποιότητα για να ξεπεράσει το εμπόδιο αυτό και να συνεχίσει προς την κορυφή. Θα είναι υποψιασμένη μετά από αυτό που έπαθε η Αίγυπτος, συνεπώς την περιμένουμε προσεχτική από την αρχή. Ανώτερη ομάδα είναι, άρα το 2.20+ χωράει μία χαρά στο παιχνίδι μας. Η πρόταση έχει αρκετό ρίσκο, βέβαια, αλλά αγοράζουμε και μία πολύ καλή απόδοση.

(μονά)
20:00 ΜΠΑΤΕ - Πιαστ: 1 (1.73-Stoiximan)
22:00 Νιγηρία - Ν. Αφρική: 1 (2.24-Stoiximan)


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρόν άρθρο αποτυπώνει τις προσωπικές εκτιμήσεις του συντάκτη του και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προτροπή για στοιχηματισμό βασισμένο σε σίγουρες αποδόσεις ή μη. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε το ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ στο τηλ. 210 9237777.