ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Jari 10: Με το δεξί στο 2.22

Η Κρασνοντάρ κοιτάει ψηλά και γι’ αυτό πρέπει να μπει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

Η Κρασνοντάρ κοιτάει ψηλά και γι’ αυτό πρέπει να μπει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

Η Γιοκοχάμα Μαρίνος εκμεταλλεύτηκε την καλή της επίθεση όπως περιμέναμε και πλήρωσε το 2.50. Συνεχίζουμε με μονό ποντάρισμα στο πρόγραμμα της Κυριακής (14/07), αυτή τη φορά από το πρωτάθλημα Ρωσίας.

Πρεμιέρα στη λίγκα, μία από τις ομάδες που κοιτούν ψηλά είναι η Κρασνοντάρ. Διαθέτει ποιότητα, έχει χρήματα -όπως φάνηκε με την απόκτηση του Μάρκους Μπεργκ- και παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα απουσιών, ο προπονητής της έχει κάνει έτσι τα πλάνα του ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη από νωρίς. Ο λόγος είναι πως θα δώσει προκριματικά για τους Ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, άρα και η προετοιμασία έγινε έτσι ώστε η Κρασνοντάρ να είναι έτοιμη και σε φόρμα από νωρίς.

Αυτός της δίνει πλεονέκτημα στο ματς με την Αχματ, από την οποία έτσι κι αλλιώς είναι ένα επίπεδο πάνω. Εξάλλου, αν θέλεις πρωτάθλημα, δεν γίνεται να χάνεις βαθμούς σε τέτοιες έδρες, επομένως με το διπλό στο 2.22 μπορούμε να εμπιστευτούμε την Κρασνοντάρ. Η νίκη των φιλοξενούμενων φαντάζει ως το πιο πιθανό σενάριο και η απόδοση είναι εξαιρετική.


(μονό)
21:30 Αχμάτ Γκρόζνυ - Κρασνοντάρ: 2 (2.22-Stoiximan)

Photo Credits: AP/Alberto Saiz


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρόν άρθρο αποτυπώνει τις προσωπικές εκτιμήσεις του συντάκτη του και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προτροπή για στοιχηματισμό βασισμένο σε σίγουρες αποδόσεις ή μη. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε το ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ στο τηλ. 210 923777