ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Jari 10: Δύσκολα... δεν θα δούμε γκολ

Η Λίντσερ και η Κλαμπ Μπριζ θα παλέψουν για μία θέση στους ομίλους του Champions League, αλλά καμία εκ των δύο δεν θα παίξει ποδόσφαιρο σκοπιμότητας.

Η Λίντσερ και η Κλαμπ Μπριζ θα παλέψουν για μία θέση στους ομίλους του Champions League, αλλά καμία εκ των δύο δεν θα παίξει ποδόσφαιρο σκοπιμότητας.

Η Μονακό έμεινε από νωρίς με 10 παίκτες, βρέθηκε να κυνηγά στο σκορ κι έπειτα δεν κατάφερε να αντιδράσει. Κάπως έτσι, το θετικό σερί σταμάτησε. Μπορούμε, όμως, να ξεκινήσουμε ένα νέο στην ευρωπαϊκή εβδομάδα που έχουμε μπροστά μας.

Οι ημέρες που ακολουθούν είναι εξαιρετικά σημαντικές, καθώς θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό τις ομάδες που θα περάσουν στους ομίλους του Champions League, αλλά και όσες θα συνεχίσουν στους ομίλους του Europa League. Αυτό δεν είναι απίθανο να οδηγήσει αρκετές ομάδες σε... ποδόσφαιρο σκοπιμότητας. Η Λίντστερ με την Κλαμπ Μπριζ δεν είναι τέτοιες ομάδες.

Οι γηπεδούχοι, απέκλεισαν τη Βασιλεία με δύο νίκες (2-1 & 3-1) κι έδειξαν πως παρά την έλειψη εμπειρίας θα μπουν στο γήπεδο να παίξουν το ποδόσφαιρό τους και δεν θα θελήσουν να καταστρέψουν τον αντίπαλο. Ούτε η Κλαμπ Μπριζ είναι τέτοια ομάδα. Οι Βέλγοι έχουν ήδη σκοράρει 11 τέρματα σε 4 αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα, έχουν αγωνιστικό ρυθμό, επομένως μόνο απίθανο δεν είναι να σκοράρουν στην Αυστρία. Κάτι φυσικά δεν αποκλείεται ούτε για τη Λίντσερ, επομένως το goal/goal φαντάζει ως το πλέον πιθανό σενάριο. Fair η απόδοση, μένουμε στο σημείο και δεν ψάχνουμε κάτι παραπάνω.

Από τα υπόλοιπα ματς, προσέξτε λίγο την Κλουζ... Δεν είναι τόσο φαβορί η Σλάβια Πράγας.


(μονό)
22:00 LASK Λιντζ - Κλαμπ Μπριζ G/G (1.70-Stoiximan)

Photo Credits: AP/Efrem Lukatsky


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρόν άρθρο αποτυπώνει τις προσωπικές εκτιμήσεις του συντάκτη του και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προτροπή για στοιχηματισμό βασισμένο σε σίγουρες αποδόσεις ή μη. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε το ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ στο τηλ. 210 9237777.