ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Jari 10: Δύσκολα θα αντέξει στο Βελιγράδι

Η Μόλντε που είδαμε στη Θεσσαλονίκη δύσκολα θα αντέξει στο Βελιγράδι...

Η Μόλντε που είδαμε στη Θεσσαλονίκη δύσκολα θα αντέξει στο Βελιγράδι...

Το αρνητικό σερί της στήλης συνεχίστηκε, καθώς η Λίντσερ το βράδυ της Τρίτης (20/08) δεν κατάφερε να σκοράρει κι έτσι το goal/goal δεν επιβεβαιώθηκε. Συνεχίζουμε στο Europa League, με στόχο την επιστροφή στα ταμεία.

Η επιλογή μας έρχεται από το Παρτιζάν - Μόλντε. Όσοι έτυχε να δείτε την προηγούμενη εβδομάδα τη ρεβάνς της Μόλντε με τον Άρη, θα διαπιστώσατε τις αδυναμίες που έχουν οι Νορβηγοί μακριά από το γήπεδό τους. Η Μόλντε πραγματικά... κατέρρευσε στη Θεσσαλονίκη και παρά το γεγονός ότι στάθηκε τυχερή, δύσκολα θα αντέξει στο Βελιγράδι με βάση την εικόνα που είχε πριν από 7 βράδια.

Όσο για την Παρτιζάν; Μπορεί να έχασε με 0-1 στην έδρα της Μαλάτια, αλλά έχοντας "προίκα" το 3-1 από το πρώτο παιχνίδι στο Βελιγράδι, κατάφερε να φτάσει μέχρι τα πλέι οφ του Europa League. Γενικότερα, οι Σέρβοι εκμεταλλεύονται την έδρα τους, στα τελευταία 4 παιχνίδια στο γήπεδό τους έχουν σκοράρει 13 τέρματα (!), συνεπώς έχουν τις πιθανότητες υπέρ τους απέναντι στη Μόλντε. Βάζοντας στην εξίσωση και την απόδοση, καθώς το 1.90 μας καλύπτει απόλυτα, καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως ο άσος αξίζει ποντάρισμα και χωράει στο παιχνίδι μας.


(μονό)
22:00 Παρτιζάν - Μόλντε: 1 (1.90-Stoiximan)

Photo Credits: AP/Darko Vojinovic


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρόν άρθρο αποτυπώνει τις προσωπικές εκτιμήσεις του συντάκτη του και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προτροπή για στοιχηματισμό βασισμένο σε σίγουρες αποδόσεις ή μη. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε το ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ στο τηλ. 210 9237777.