ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Jari 10: Δυάδα άσων στο 2.36

Παιχνίδι με δύο φαβορί στο Europa League. Ομάδες ανώτερες που έχουν την ευκαιρία να πάρουν "καθαρό" προβάδισμα πρόκρισης στο γήπεδό τους.

Παιχνίδι με δύο φαβορί στο Europa League. Ομάδες ανώτερες που έχουν την ευκαιρία να πάρουν "καθαρό" προβάδισμα πρόκρισης στο γήπεδό τους.

Η ΜΠΑΤΕ μας απογοήτευσε χθες, ωστόσο η Νιγηρία κατάφερε έστω και στο... 90' να σώσει την παρτίδα. Κοινώς, μία η άλλη χθες. Προχωράμε στο νέο πρόγραμμα. Με το Europa League θα ασχοληθούμε και συγκεκριμένα ξεχωρίσαμε μία δυάδα με φαβορί.

Το πρώτο είναι η Βέντσπιλς. Οι Λετονοί υποδέχονται την Τέουτα από την Αλβανία, η οποία δεν έχει την ευρωπαϊκή εμπειρία της αντιπάλου της, ενώ παράλληλα δεν είναι και μεγάλο μέγεθος στη χώρα της. Εκτός αυτού, η Βέντσπιλς έχει το πλεονέκτημα πως το πρωτάθλημα Λευκορωσίας βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ και η έδρα προφανώς θα παίξει ρόλο. Ποιοτικά, καμία από τις δύο δεν τρομάζει, αλλά με βάση τα παραπάνω δεδομένα γίνεται εύκολα αντιληπτό πως ο άσος κρίνεται fair για ποντάρισμα.

Η δεύτερη επιλογή είναι ο άσος της Μακάμπι Χάιφα απέναντι στη Μούρα. Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στους δύο αντιπάλους, ενώ έτσι κι αλλιώς οι ομάδες από το Ισραήλ παραδοσιακά είναι δυνατές όταν αγωνίζονται μπροστά στο κοινό τους. Άπειρη τελείως από την Ευρώπη η ομάδα από τη Σλοβενία, λογικά δεν θα αντέξει και η εστία θα της παραβιαστεί τουλάχιστον μία φορά. Άσος λίγο πάνω από το 1.40, ιδανικός για να κλείσει τη δυάδα μας.

(δυάδα)
17:45 Βέντσπιλς - Τέουτα: 1 (1.67-Stoiximan)
20:00 Μακάμπι Χάιφα - Μούρα: 1 (1.42-Stoiximan)

(AP Photo/Keystone/Walter Bieri)


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρόν άρθρο αποτυπώνει τις προσωπικές εκτιμήσεις του συντάκτη του και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προτροπή για στοιχηματισμό βασισμένο σε σίγουρες αποδόσεις ή μη. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε το ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ στο τηλ. 210 9237777