ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Jari 10: Διπλασιασμοί σε Κίνα και Δανία

Ένα διπλό κι ένας άσος από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Κυριακής (11/08). Από Κίνα και Δανία έρχονται οι επιλογές.

Ένα διπλό κι ένας άσος από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Κυριακής (11/08). Από Κίνα και Δανία έρχονται οι επιλογές.

Δεν πηγαίνουν καλά τα πράγματα το τελευταίο διάστημα και γι' αυτό προτίμησα την αποχή χθες... Εξάλλου, δεν βγήκε κάτι δυνατό κι έτσι προτίμησα να κρατήσω τις μονάδες για το κυριακάτικο ποντάρισμα. Στην τελική διαλογή "προκρίθηκαν" δύο επιλογές λίγο πάνω από το 2.00 η καθεμία, που φυσικά τις κράτησα σε μονά.

Το πρώτο σημείο έρχεται από το κινέζικο πρωτάθλημα. Η Γκουανγκτζού Εβεργκράντε είναι εκπληκτική το τελευταίο διάστημα. "Τρέχει" ένα εντυπωσιακό σερί 12 νικηφόρων αγώνων, παίζει ωραία μπάλα με αυτοπεποίθηση και τα... αστέρια της βρίσκονται σε τρομερή κατάσταση. Αντίθετο ακριβώς το κλίμα στη Γκουοάν, που έρχεται από σερί αρνητικά αποτελέσματα, απέλυσε τον Σμιντ και προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της. Το διπλό βρίσκεται λίγο πάνω από το 2.00 και χωράει στο παιχνίδι μας.

Το δεύτερο σημείο έρχεται από τη Δανία. Η Έσμπιεργκ βρίσκεται σε κακή κατάσταση, με το βασικό της πρόβλημα να είναι πως δεν σκοράρει. Έχει πετύχει μόλις 1 τέρμα στα τελευταία 5 επίσημα παιχνίδια της και στην έδρα της Άαλμποργκ τα πράγματα είναι δύσκολα. Οι γηπεδούχοι σκοράρουν με καλό ρυθμό μπροστά στο κοινό τους κι αν προηγηθούν θα μπορέσουν να διαχειριστούν το υπέρ τους προβάδισμα. Ο άσος στο 2.20 κρίνεται άκρως ικανοποιητικός για ποντάρισμα, καθώς είναι απόδοση ανάλογη με το ρίσκο που παίρνουμε για να στηρίξουμε την Άαλμποργκ.


(μονά)
14:35 Γκουοάν - Γκουανγκζού Εβεργκράντε: 2 (2.10 stoiximan)
15:00 Άαλμποργκ - Έσμπιεργκ: 1 (2.20 stoiximan)

Photo Credits: AP/Darko Vojinovic


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρόν άρθρο αποτυπώνει τις προσωπικές εκτιμήσεις του συντάκτη του και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προτροπή για στοιχηματισμό βασισμένο σε σίγουρες αποδόσεις ή μη. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε το ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ στο τηλ. 210 9237777.