ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Jari 10: Αναγκαστικά στο... 1.80

Η Σερίφ δεν μπορεί να κάνει κάτι διαφορετικό από το να μπει από την αρχή για να ψάξει γκολ.... Αυτό μας οδηγεί στο 1.80.

Η Σερίφ δεν μπορεί να κάνει κάτι διαφορετικό από το να μπει από την αρχή για να ψάξει γκολ.... Αυτό μας οδηγεί στο 1.80.

Η Κρασνοντάρ μπήκε με το αριστερό στο νέο πρωτάθλημα κι έτσι το θετικό μας σερί σταμάτησε. Προχωράμε. Μπροστά μας έχουμε μία γεμάτη ευρωπαϊκή εβδομάδα, η οποία θα αρχίσει μ' ένα δυνατό over.

Μία από τις μεγάλες εκπλήξεις των πρώτων αγώνων ήταν το 3-0 της Σαμπουρτάλο στη Μολδαβία επί της Σερίφ. Η τελευταία ήταν το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στον επόμενο προκριματικό γύρο, αλλά πλέον το πιο πιθανό σενάριο είναι να πει... αντίο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αν θέλει να ανατρέψει το συγκεκριμένο σενάριο, πρέπει να μπει από την αρχή και να ψάξει γκολ. Το 3-0 είναι σκορ που δεν της επιτρέπει να κάνει κάτι διαφορετικό, συνεπώς αναμένεται από το πρώτο λεπτό να παίξει φουλ επίθεση.

Κάτι που όμως την ίδια ώρα θα της δημιουργήσει πρόβλημα στην άμυνα. Γεγονός που μαζί με την κακή της εικόνα στο πρώτο παιχνίδι μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι θα δούμε από τους γηπεδούχους να έχουν πολλές ευκαιρίες να φτάσουν στα αντίπαλα καρέ. Γενικότερα, περιμένουμε ένα ανοιχτό ματς. Η πολύ ποιοτική Σερίφ θα προσπαθήσει να βρει τα τέρματα που θα την κρατήσουν... ζωντανή, αλλά την ίδια ώρα η Σαμπουρτάλο έδειξε πως μπορεί να εκμεταλλευτεί τα αμυντικά κενά των Μολδαβών.

Το 1.80 που συναντάμε στο over 2,5 κρίνεται αρκετά ικανοποιητικό για ποντάρισμα, ενώ αν κάποιος θέλει να ρισκάρει λίγο παραπάνω μπορεί να κοιτάξει και το συνδυαστικό bet με το γκολ/γκολ.


(μονό)
20:30 Σαμπουρτάλο - Σερίφ: Over 2,5 (1.80-Stoiximan)

Photo Credits: AP/Ariel Schalit


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρόν άρθρο αποτυπώνει τις προσωπικές εκτιμήσεις του συντάκτη του και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προτροπή για στοιχηματισμό βασισμένο σε σίγουρες αποδόσεις ή μη. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε το ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ στο τηλ. 210 92377