ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Dealer: Στο 2,00+ αξίζει

Η Ατλέτικο έχει σαφώς πιο έμπειρη, ποιοτική και σκληρή ομάδα από την Μαρσέιγ και τώρα που η νίκη της ξεπέρασε τα επίπεδα του διπλασιασμού, έχει νόημα να την συμπεριλάβουμε στο παιχνίδι μας.

Η Ατλέτικο έχει σαφώς πιο έμπειρη, ποιοτική και σκληρή ομάδα από την Μαρσέιγ και τώρα που η νίκη της ξεπέρασε τα επίπεδα του διπλασιασμού, έχει νόημα να την συμπεριλάβουμε στο παιχνίδι μας.

Ο φετινό τελικός του Γιουρόπα Λιγκ έχει ξεκάθαρο φαβορί. Η Ατλέτικο Μαδρίτης τα τελευταία χρόνια είναι σταθερά στην ελίτ της Ευρώπης, έχει δυο συμμετοχές σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και τώρα έχει την ευκαιρία να κλείσει μια σχετικά «άχρωμη», για τα κυβικά της, χρονιά με μια σημαντική επιτυχία.

Από τον Δεκέμβριο, που ως τρίτη ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ, «ξέπεσε» στο Γιουρόπα, ήταν το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης και με την μέχρι τώρα πορεία της, επιβεβαίωσε τις εκτιμήσεις της αγοράς.

Τα αγωνιστικά της χαρακτηριστικά νομίζω ότι πλέον γνωστά σε όλους. Ομάδα του προπονητή, ακολουθεί με μεγάλη αφοσίωση το αγωνιστικό του πλάνο και μέσα στο γήπεδο βγάζει απίστευτο πάθος, μαχητικότητα και σκληράδα. Με αυτά τα όπλα, έχει κοιτάξει στα μάτια όλα τα θηρία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, παρότι δεν έχει ανάλογη ποιότητα στο ρόστερ της.

Απόψε αντιμετωπίζει όμως μια ομάδα στα κυβικά της. Η Μαρσέιγ έκανε σημαντικά βήματα προόδου στη διάρκεια της σεζόν, βελτιώθηκε πολύ, ειδικά στο μεσοεπιθετικό της κομμάτι και επιβραβεύτηκε με την συμμετοχή της σε αυτόν τον τελικό. Ο Γκαρσιά έχει κάνει εξαιρετική δουλειά αλλά θεωρώ ότι ακόμα δεν της έχει δώσει τα χαρακτηριστικά για να μπορεί να κοντράρει ομάδες του επιπέδου της Ατλέτικο.

Μακριά από το «Βελεντρόμ» χάνει μέρος από την δύναμη της, ενώ το μοντέρνο, ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας που της αρέσει να παίζει, είναι αποτελεσματικό απέναντι σε ομάδες του χεριού της, αλλά δεν νομίζω ότι έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο, ώστε να μπορέσει να λυγίσει την πιο σκληρή και αποτελεσματική ευρωπαϊκή ομάδα των τελευταίων ετών.


(μονό)
21.45 Μαρσέιγ – Ατλέτικο Μαδρίτης 2 (2,06 Stoiximan)

Photo Credits: AP/Francisco Seco