ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Dealer: Βελτιωμένη, παραγωγική και δυνατή στα εντός

Τρεις διαδοχικές νίκες, με καλό ποδόσφαιρο μετράει η Νόρσεπινγκ, ενώ η Σούντσβαλ εμπλέκεται διαρκώς σε «ανοιχτά» παιχνίδια με πολλές φάσεις εκατέρωθεν.

Τρεις διαδοχικές νίκες, με καλό ποδόσφαιρο μετράει η Νόρσεπινγκ, ενώ η Σούντσβαλ εμπλέκεται διαρκώς σε «ανοιχτά» παιχνίδια με πολλές φάσεις εκατέρωθεν.

Η Νόρσεπινγκ είναι σταθερά τα τελευταία χρόνια μέσα στην «εξάδα» του Σουηδικού πρωταθλήματος και κάπου εκεί αναμένεται να τερματίσει και φέτος. Η περσινή της χρονιά βέβαια ήταν αρκετά μέτρια, ενώ στις μεταγραφές είχαμε και πάλι πολλές απώλειες βασικών. Παρά το βατό της πρόγραμμα, αρχικά προβλημάτισε αρκετά με την εικόνα της μέσα στο γήπεδο, αλλά τις τελευταίες αγωνιστικές δείχνει να «χτυπάει» φόρμα.

Τρεις διαδοχικές νίκες, με 8-2 συνολικό συντελεστή τερμάτων και μέσα σε αυτές τα διπλά σε Εστερσουντ και Γκέτεμποργκ, επανάφεραν το καλό κλίμα στην ομάδα και την ανέβασαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Η Σούντσβαλ είναι ομάδα με αρκετά πιο χαμηλό αγωνιστικό ταβάνι, αλλά παίζοντας «χύμα» ποδόσφαιρο, πραγματοποίει ένα πολύ δυνατό -για τα κυβικά της- ξεκίνημα. Βασικός της στόχος βέβαια, παραμένει η παραμονή και με αυτό το αγωνιστικό στυλ, δύσκολα θα κρατήσει τη θέση της στη μέση της βαθμολογίας.

Η Νόρσεπινγκ είναι σε φάση βελτίωσης και πάντα πολύ δυνατή στα εντός. Φέτος κέρδισε τα 4/5 που έδωσε μέσα στο γήπεδο της, όπου είχε επίσης 4/5 που επιβεβαιώθηκε το συνδυαστικό gg+over. Η Σούντσβαλ ανοίγει υπερβολικά τα παιχνίδια της και έρχεται από πέντε διαδοχικά over, σε ματς που συνολικά σημειώθηκαν 22 τέρματα (4,4 μ.ο.). Η μεταξύ τους αναμέτρηση δύσκολα θα μείνει σε χαμηλό σκορ και τα συνδυαστικά 1+over και gg+over προσφέρονται σε ικανοποιητικές αποδόσεις.


(μονά)
20.00    Νόρσεπινγκ – Σούντσβαλ 1&over 2.5 2.12 Stoiximan 
20.00    Νόρσεπινγκ – Σούντσβαλ    goal/goal&over 2.5 1,95    Stoiximan

Photo Credits: Facebook IFK Norrköping