ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Cashley: Σύνολο τερμάτων στη Μπριζ, στήριξη στη ΣΠΑΛ

Δύο bets από το σημερινό (20/5) πρόγραμμα, σε Ιταλία και Βέλγιο με καλές αποδόσεις (1.75, 2.00).

Δύο bets από το σημερινό (20/5) πρόγραμμα, σε Ιταλία και Βέλγιο με καλές αποδόσεις (1.75, 2.00).

Το ιταλικό πρωτάθλημα συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον τη σημερινή (20/5) μέρα, όμως υπάρχει και ένα bet από το Βέλγιο που αξίζει την προσοχή μας.

Η ΣΠΑΛ υποδέχεται (19:00) την αδιάφορη Σαμπντόρια. Ματς με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, μονόπλευρο φυσικά, καθώς οι γηπεδούχοι θέλουν νίκη για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την κατηγορία. Η αλήθεια είναι πως ακόμα και με ήττα παραμένουν, όμως ουδείς γνωρίζει τί θα γίνει στο Νάπολι – Κροτόνε. Ποδόσφαιρο είναι. Θα διεκδικήσουν το τρίποντο, έτσι ώστε να έχουν το… κεφάλι τους ήσυχο και να βγουν άμεσα από την δύσκολη θέση. Παίζει ελεύθερα η Ντόρια (ούσα αδιάφορη) και αφήνει αρκετούς χώρους ανοιχτούς. Όταν έχει να αντιμετωπίσει ομάδες στα μέτρα της (Μπενεβέντο, Βερόνα), η ΣΠΑΛ τα πηγαίνει περίφημα αμφότερες τις κέρδισε 2-0 εντός και 3-1 εκτός, αντίστοιχα. Ο άσος σε τιμές που αγγίζουν το 1.75, έχει λογική και μπορεί να στηριχθεί.

Στο Βέλγιο, η Κλαμπ Μπριζ φιλοξενεί την Γάνδη (19:00) σε ένα ντέρμπι με μεγάλη αντιπαλότητα. Υπάρχει κόντρα ανάμεσά τους, όμως το βαθμολογικό κίνητρο στο σημερινό (20/5) είναι με την πλευρά των φιλοξενούμενων, μιας και η Κλαμπ Μπριζ έχει κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα έπειτα από μια εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε. Η Γάνδη θέλει νίκη ή αλλιώς να μην φύγει με τρίποντο η Γκενκ από τις Βρυξέλλες, έτσι ώστε να τερματίσει 4η. Δεν θα αφήσει το ματς,  έτσι ώστε να εξαρτάται από άλλο αποτέλεσμα. Δύσκολα θα ανοίξει πάντως, δεν θα έχει καλό ρυθμό εξ’ αρχής, λόγω σκοπιμότητας και το σύνολο τερμάτων 2-3 σε απόδοση 2.00 έχει λογική.

Καλές επιλογές σε όλους. Καλή Κυριακή.

(μονά)

19:00 ΣΠΑΛ – Σαμπντόρια: 1 (1.73/Stoiximan)

19:00 Κλαμπ Μπριζ – Γάνδη: 2-3 γκολ (2.00/Stoiximan)

Photo Credits: Facebook/Club Brugge KV