ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Cashley: Με δύο διπλά σε αποδόσεις φαβορί

Ο Μπιέλσα... δεν ξεχνά, ενώ η Ρέιθ Ρόβερς ποιοτικά είναι σαφέστατα ανώτερη.

Ο Μπιέλσα... δεν ξεχνά, ενώ η Ρέιθ Ρόβερς ποιοτικά είναι σαφέστατα ανώτερη.

Η Ρέιντζερς ήταν γι' ακόμα μία φορά εξαιρετική, ωστόσο η ΑΕΚ δεν δικαίωσε την εμπιστοσύνη μας κι έτσι κλείσαμε με... μία η άλλη την Πέμπτη στο Europa League. Συνεχίζουμε. Τα πρωταθλήματα έχουν ξανά την τιμητική τους και οι επιλογές που ξεχωρίσαμε είναι δύο.

Αρχικά, η Λιντς είναι το μεγάλο φαβορί στην έδρα της Γουίγκαν και δεδομένα μπορεί να το δείξει. Οι γηπεδούχοι ποιοτικά δεν μπορούν να τα βάλουν φέτος με την ομάδα του Μπιέλσα, ο οποίος παράλληλα μαζί με τους παίκτες του έχουν ένα επιπλέον κίνητρο. Βλέπετε, πέρυσι από τη Γουίγκαν έχασαν σε μεγάλο βαθμό την άνοδο, επομένως θέλουν τη ρεβάνς! Θα έχουν και κόσμο στο γήπεδο και παρά το γεγονός ότι σίγουρα θα θέλαμε κάτι καλύτερο, το 1.85 μοιάζει οριακά fair για ποντάρισμα.

Σε λίγο μεγαλύτερη τιμή συναντάμε το διπλό της Ρέιθ Ρόβερς απέναντι στη Στρανράερ. Δεν είναι αμελητέα ποσότητα οι γηπεδούχοι, ωστόσο φαίνεται πως το απαιτητικό ξεκίνημα με τις συνεχόμενες αναμετρήσεις τους έχει επηρεάσει. Ο λόγος είναι πως δεν διαθέτουν βάθος στο ρόστερ τους, σε αντίθεση με την Ρέιθ Ρόβερς, η οποία έχει περισσότερες λύσεις σε όλες τις θέσεις. Κοντολογίς, το διπλό είναι από τα καλά φαβορί στο πρόγραμμα του Σαββάτου και μπορούμε το βάλουμε στο παιχνίδι μας.


(μονά)
17:00 Γουίγκαν - Λιντς: 2 (1.85-Stoiximan)
17:00 Στρανράερ - Ρέιθ Ρόβερς: 2 (1.95-Stoiximan)

Photo Credits: AP/Rui Vieira


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρόν άρθρο αποτυπώνει τις προσωπικές εκτιμήσεις του συντάκτη του και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προτροπή για στοιχηματισμό βασισμένο σε σίγουρες αποδόσεις ή μη. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε το ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ στο τηλ. 210 9237777.