ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Cashley: Και δύο γκολ ίσως είναι αρκετά

Συνεχίζουμε στην ίδια τακτική, αυτή τη φορά στα προκριματικά του Europa League.

Συνεχίζουμε στην ίδια τακτική, αυτή τη φορά στα προκριματικά του Europa League.

Η Σαράγιεβο έκανε το καθήκον της τις προάλλες κι έτσι βρήκαμε το δρόμο για το ταμείο σχετικά εύκολα. Ένα ανάλογο ποντάρισμα θα "ψάξουμε" και σήμερα.

Στο Κόνας Κουέι - Κιλμάρνοκ οι φιλοξενούμενοι θεωρούνται ως το απόλυτο φαβορί για τη νίκη και την πρόκριση, όπως μπορείτε να δείτε και στις αποδόσεις. Όντως, η Κιλμάρνοκ έχει τις περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί στον επόμενο γύρο, αλλά η Κόνας δεν είναι χαμένη από χέρι. Είναι από τις δυνατές ομάδες στην Ουαλία και οι φιλοξενούμενοι σαν μέγεθος δεν τρομάζουν. Επίσης, δεν έχουν μεγάλη εμπειρία από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, άρα πόσο... μακρινό είναι το σενάριο να σκοράρουν μία φορά η Κόνας; Πιο πιθανό από το 1.80 θα πούμε εμείς...

Από εκεί και πέρα, θα κρατήσουμε τον άσο στο Κρουσέιντερς - Β36 Τορσάβν. Οι γηπεδούχοι από τη Β. Ιρλανδία διαθέτουν μεγαλύτερη ποιότητα, θέλουν την πρόκριση και στο γήπεδό τους έχουν δείξει πως μπορούν να παίρνουν αποτελέσματα. Οι φιλοξενούμενοι από τα Ν. Φερόε έχουν παρουσιάσει σταθερή πρόοδο τα τελευταία χρόνια, αλλά το ταβάνι τους είναι συγκεκριμένο. Όχι ότι της Κρουέιντερς είναι πιο υψηλό, αλλά έστω στο πρώτο ματς μπορεί να δικαιώσει την εμπιστοσύνη που της δείχνουμε. Κρατάμε τον άσο στο 1.75.

(μονά)
Κρουσέιντερς - Β36 Τορσάβν: 1 (1.75-Stoiximan)
Κόνας Κουέι - Κιλμάρνοκ: Κόνας over 0,5 (1.80-Stoiximan)

(AP Photo/Darko Bandic)


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρόν άρθρο αποτυπώνει τις προσωπικές εκτιμήσεις του συντάκτη του και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προτροπή για στοιχηματισμό βασισμένο σε σίγουρες αποδόσεις ή μη. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε το ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ στο τηλ. 210 9237777.