ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Cashley: Έχει καλές πιθανότητες να αντέξει

Η Αρμένια Αραράτ μπορεί να υπερασπιστεί την έδρα της στο πρώτο ματς...

Η Αρμένια Αραράτ μπορεί να υπερασπιστεί την έδρα της στο πρώτο ματς...

Η Ρέιθ Ρόβερς μας απογοήτευσε κι έτσι παρά το επιτυχημένο ποντάρισμα υπέρ της Λιντς, δεν καταφέραμε να κλείσουμε με κέρδος. Τουλάχιστον, δεν είχαμε σημαντικές απώλειες, επομένως συνεχίζουμε με καλή ψυχολογία. Στο προσκήνιο το Europa League. Ψάχνοντας τις αναμετρήσεις για να βρω στοιχεία, αποφάσισα να ασχοληθώ με κάτι που δεν είναι στα χωράφια μου, αλλά που πραγματικά θεωρώ πως έχει πολύ καλές πιθανότητες επαλήθευσης.

Η αναμέτρηση με την οποία θα ασχοληθώ είναι το Αραράτ Αρμενία - Ντουντελάνζ. Οι γηπεδούχοι έχουν ένα αρκετά καλό και ποιοτικό ρόστερ, διαθέτουν παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, ενώ και η έδρα δεδομένα τους δίνει ένα πλεονέκτημα. Η Ντουντελάνζ, από τη μεριά της, έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια και δεδομένα δεν είναι χαμένη από χέρι στο συγκεκριμένο ζευγάρι. Στο πρώτο ματς, όμως, δύσκολα θα φύγει νικήτρια.

Η Αραράτ Αρμενία έχει καλές πιθανότητες να μην ηττηθεί και το 1Χ σε συνδυασμό με το under 3,5 στο 1.73 αξίζει ποντάρισμα. Με βάση τα παραπάνω δεδομένα κι έχοντας πάντα στο μυαλό μας ότι στα πρώτα ματς οι ομάδες είναι πάντα πιο προσεχτικές, γίνεται εύκολα αντιληπτό πως το συγκεκριμένο σημείο χωράει στο παιχνίδι μας.

Όσο για τη μάχη της Ρέιντζερς στη Βαρσοβία; Το X ημίχρονο είναι το σημείο που ξεχωρίζει, εφόσον κάποιος θέλει να ασχοληθεί με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.


(μονό)
18:00 Αραράτ Αρμενία - Ντουντελάνζ: 1Χ & under 3,5 (1.73-Stoiximan)

Photo Credits: AP/Michael Probst


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρόν άρθρο αποτυπώνει τις προσωπικές εκτιμήσεις του συντάκτη του και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προτροπή για στοιχηματισμό βασισμένο σε σίγουρες αποδόσεις ή μη. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε το ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ στο τηλ. 210 9237777.