ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Cashley: Είναι θέμα ψυχολογίας

Επιλογή του 1.80 από το πρόγραμμα της Τρίτης.

Επιλογή του 1.80 από το πρόγραμμα της Τρίτης.

Ο δεύτερος ημιτελικός των play off ανόδου της Τσάμπιονσιπ μεταξύ της Γουέστ Μπρομ και της Αστον Βίλα δίνει προβάδισμα στους «χωριάτες» ύστερα από το 2-1 του πρώτου αγώνα. Θυμίζω δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας τέρματος, κάτι που σημαίνει πως εάν το συνολικό σκορ είναι ισόπαλο τότε θα οδηγηθούμε στην παράταση.

Η  Γουέστ Μπρομ είναι αυτή που οφείλει να πάρει πρωτοβουλίες και να λάβει ρίσκα, αλλά η Βίλα είναι ανώτερη ομάδα, στο πιο κομβικό σημείο του πρωταθλήματος ρολάρει, μετράει χαρακτηριστικά 11 νίκες στα 13 τελευταία ματς με τη μοναδική ήττα στο διάστημα αυτό να προέρχεται από την πρωταθλήτρια Νόριτς. Η Γουέστ Μπρομ δίνει δικαιώματα και χώρους στους αντιπάλους της, η Βίλα έχει αποδείξει πως τέτοιες άμυνες μπορεί να τις… καθαρίσει. Στην εξίσωση και οι καταλυτικές απουσίες των Γκέιλ και Ρόμπσον Κανού των baggies. Επιλογή μου το 2 dnb που κρίνεται αποδεκτό και δίκαιο στο 1.80.


(μονό)
22:00 Γουέστ Μπρομ – Αστον Βίλα: 2 dnb (1.80 Stoiximan)


Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρόν άρθρο αποτυπώνει τις προσωπικές εκτιμήσεις του συντάκτη του και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προτροπή για στοιχηματισμό βασισμένο σε σίγουρες αποδόσεις ή μη. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε το ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ στο τηλ. 210 9237777.