ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Cashley: Διαφορετικό ματς, θα βρει χώρους η Ντάνταλκ

Στο πρώτο ματς, η Ρίγα έπαιξε φουλ άμυνα. Στο δεύτερο, δεν θα μπορεί να κάνει το ίδιο...

Στο πρώτο ματς, η Ρίγα έπαιξε φουλ άμυνα. Στο δεύτερο, δεν θα μπορεί να κάνει το ίδιο...

Δεν μας βγήκε η χθεσινή προσπάθεια. Ρισκάραμε αρκετά, αλλά η Νιου Σεντς ήταν καλύτερη από αυτό που περιμέναμε. Συνεχίζουμε, ξανά με Τσάμπιονς Λιγκ.

Το ζευγάρι στο οποίο θα επικεντρωθούμε είναι αυτό ανάμεσα στη Ρίγα και την Ντάνταλκ. Στο πρώτο ματς, οι Λετονοί έπαιξαν φουλ άμυνα και κατάφεραν να... αποδράσουν με το 0-0. Αυτό -θεωρητικά- τους δίνει προβάδισμα, ωστόσο η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Η Ρίγα θα αναγκαστεί κάποια στιγμή να βγει μπροστά για να ψάξει το γκολ και παρά το γεγονός ότι έχει αποδείξει πως μπορεί να το κάνει, είναι δεδομένο πως την ίδια ώρα θα αφήσει κενά πίσω. Κενά που η Ντάνταλκ μπορεί να εκμεταλλευτεί...

Από τη στιγμή, λοιπόν, που οι φιλοξενούμενοι παίρνουν την πρόκριση ακόμα και με ισοπαλία με γκολ, έχει λογική να ποντάρουμε υπέρ τους. Οι αποδόσεις είναι τέτοιες που μας επιτρέπουν να κάνουμε ένα καλό ποντάρισμα στην πρόκριση της Ντάνταλκ.

Από εκεί και πέρα, προσοχή χρειάζεται στο παιχνίδι της Σέλτικ, καθώς το 3-1 του πρώτου αγώνα έχει ουσιαστικά κρίνει την πρόκριση, άρα δεν χρειάζεται να ψάξουμε κάτι σε μία πρακτικά αδιάφορη αναμέτρηση.


(μονό)
19:30 Ρίγα - Ντάνταλκ: Πρόκριση Ντάνταλκ 1.73 stoiximan

Photo Credits: AP/Dmitri Lovetsky


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρόν άρθρο αποτυπώνει τις προσωπικές εκτιμήσεις του συντάκτη του και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προτροπή για στοιχηματισμό βασισμένο σε σίγουρες αποδόσεις ή μη. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε το ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ στο τηλ. 210 92377