ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Cashley: Αξίζει καλό ποντάρισμα η Ρόδεραμ

Ένα μονό από το πρόγραμμα της Τετάρτης…

Ένα μονό από το πρόγραμμα της Τετάρτης…

Χαιρετώ την παρέα… Οι ρυθμοί έχουν πέσει κάπως τις τελευταίες ημέρες ωστόσο έχουμε ορισμένες καθοριστικές αναμετρήσεις στο πρόγραμμα. Μία εξ αυτών, εκείνη της Ρόδεραμ με τη Σκάνθορπ. Η ομάδα που θα περάσει από το συγκεκριμένο ζευγάρι θα διεκδικήσει την άνοδο της στον τελικό του Γουέμπλεϊ. Και μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα, η Ρόδεραμ έχει ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο.

Οι σημερινοί γηπεδούχοι έδειξαν πως βρίσκονται σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας. Παράλληλα, διαθέτουν μία από τις πιο δυνατές έδρες της κατηγορίας. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε πως εντός έδρας, η Ρόδεραμ μετράει 15-3-5 φέτος, με τέρματα 45 υπέρ και 23 κατά. Έχει πραγματοποιήσει ορισμένες πολύ εντυπωσιακές εμφανίσεις μπροστά στο κοινό της κι αξίζει να την εμπιστευτούμε εκ νέου.

Μην ξεχνάτε πως φέτος, δεν έχει χάσει από την Σκάνθορπ. Την κέρδισε 2-1 εκτός έδρας στο πρώτο μεταξύ τους ματς και 2-0 στο γήπεδο της, πριν από το 2-2 του α’ αγώνα στα πλέι οφ. Δεν είναι αμελητέα ποσότητα οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο θα πάμε με την καλύτερη ομάδα, που δείχνει να είναι και στην καλύτερη κατάσταση.

(μονό)
21:45 Ρόδεραμ - Σκάνθορπ: Πρόκριση Ρόδεραμ (1.62-Stoiximan)

Photo Credits: Facebook/Rotherham United Football Club