ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Ρουμανία – Ολλανδία: Νίκη για ψυχολογία οι «οράνιε»

Σε υψηλές αποδόσεις βρίσκεται το διπλό της Ολλανδίας απέναντι στη Ρουμανία και αξίζει το ρίσκο στο 2,30

Σε υψηλές αποδόσεις βρίσκεται το διπλό της Ολλανδίας απέναντι στη Ρουμανία και αξίζει το ρίσκο στο 2,30

⇒ Το παιχνίδι είναι φιλικό
⇒ Αναμέτρηση που διεξάγεται στο «Αρένα Νασιονάλα» του Βουκουρεστίου, χωρητικότητας 55.600 θέσεων

Κακή ήταν η πορεία της Ρουμανίας στα προκριματικά του Μουντιάλ καθώς τερμάτισε στην 4η θέση του ομίλου της, πίσω από τις Πολωνία, Δανία και Μαυροβούνιο. Τελείωσε τον όμιλο με τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες με αποτέλεσμα να μη διεκδικήσει ουσιαστικά την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης. Στο τελευταίο της παιχνίδι, σε φιλική αναμέτρηση πριν από λίγες ημέρες, κατάφερε να επιβληθεί της Τουρκίας 2-0 και να πάρει ψυχολογία για την αναμέτρηση με τους Ολλανδούς όπου το επίπεδο θεωρητικά είναι μεγαλύτερο. Αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα και να γίνουν δοκιμές. Εκτός είναι ο αμυντικός Σαπουνάρου (22/0), ενώ δύσκολα θα αγωνιστεί ο κίπερ Ταταρουσάνου (48/0).

Απογοητευτική για ακόμα μία φορά η Ολλανδία η οποία έμεινε εκτός από τα τελικά του Μουντιάλ. Αυτή είναι η δεύτερη διαδοχική μεγάλη διοργάνωση που χάνει, καθώς δεν βρέθηκε ούτε στο Euro της Γαλλίας. Έχασε τη θέση στα μπαράζ στην ισοβαθμία από τη Σουηδία και έτσι πλέον στρέφει το ενδιαφέρον της για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2020. Στον πάγκο βρίσκεται ο Άντβοκαατ ο οποίος όμως είναι αρκετά πιθανό μετά από το συγκεκριμένο φιλικό να αποχωρήσει, καθώς ο ίδιος δήλωσε πως σκοπός του είναι να σταματήσει. Στο πρόσφατο φιλικό απέναντι στην Σκωτία έδειξε καλό πρόσωπο για να επικρατήσει 1-0. Στόχος είναι να φτάσει σε ακόμα μία νικη αυτή τη φορά απέναντι στη Ρουμανία. Εκτός είναι ο κεντρικός αμυντικός Ρέκικ (4/0) που ταλαιπωρείται από ίωση.  

Αρκετά πιο ποιοτική ομάδα είναι η Ολλανδία. Μπορεί να πρόκειται για φιλικό, ωστόσο έχει ανάγκη τη νίκη για τη ψυχολογία της μετά τον αποκλεισμό. Το διπλό στο 2,30 είναι η βασική επιλογή.

(Betblogιές)
21:00 Ρουμανία – Ολλανδία: 2 (2,30)

Photo Credits: AP/Sergei Grits