ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Live betting (14/09, 13:00)

Το LIVE betting του BetBlog θα είναι και σήμερα μαζί σας για... φουλ στοιχηματοκουβέντα και νέα ταμεία.

Το LIVE betting του BetBlog θα είναι και σήμερα μαζί σας για... φουλ στοιχηματοκουβέντα και νέα ταμεία.

Ελάτε στην παρέα του BetBlog.gr για live στοιχηματική κουβεντούλα, πονταρίσματα από τους tipsters του site, εξέλιξη των αγώνων και ενημέρωση για την εικόνα των σημαντικότερων αναμετρήσεων.

Φυσικά, περιμένουμε και τα δικά σας picks, όπως και ό,τι άλλο θέλετε να ρωτήσετε σχετικά με κάποιο από τα παιχνίδια που βρίσκονται σε εξέλιξη ή από οποιοδήποτε άλλο ματς. 

Το team του BetBlog θα είναι καθημερινά στο LIVE CHAT, το οποίο πλέον αποτελεί βασικό εργαλείο για κάθε παίκτη του στοιχήματος.

Σας περιμένουμε για νέα ταμεία και φουλ στοιχηματική κουβέντα.ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρόν άρθρο αποτυπώνει τις προσωπικές εκτιμήσεις του συντάκτη του και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προτροπή για στοιχηματισμό βασισμένο σε σίγουρες αποδόσεις ή μη. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε το ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ στο τηλ. 210 9237777.

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh
Live Chat
Live Picks