ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Μέχρι το 1.90

Τρία picks βάσει στατιστικής μέχρι το 1.90.

Τρία picks βάσει στατιστικής μέχρι το 1.90.

Νιορ – Σοσό: Εννιά ματς της Νιορ φέτος στην έδρα της στο πλαίσιο της Β’ Γαλλίας μετά από 14 αγώνες έληξαν Χ στο ημίχρονο. Το εν λόγω ειδικό στοίχημα επιβεβαιώθηκε στις 9/15 εξορμήσεις της Σοσό στην ίδια διοργάνωση.

Γουέστ Μπρομ – Μπέρμιγχαμ: Τα 15/19 εντός έδρας ματς πρωταθλήματος της Γουέστ Μπρομ φέτος έληξαν goal/goal. Εντεκα goal/goal εκτός έδρας μετράει την τρέχουσα σεζόν στην Τσάμπιονσιπ η Μπέρμιγχαμ μετά από 19 υποχρεώσεις.

Νιούελς – Ουρακάν: Τα 7/11 εντός έδρας ματς της Νιούελς φέτος στο πρωτάθλημα Αργεντινής έληξαν no goal. Εξι no goal μετράει εκτός έδρας η Ουρακάν στην πρώτη τη τάξει κατηγορία της Αργεντινής φέτος. 


(betblogιές)
21:00 Νιορ – Σοσό: Χ ημίχρονο (1.90 Stoiximan)
22:00 Γουέστ Μπρομ – Μπέρμιγχαμ: Goal/goal (1.80 Stoiximan)
00:00 Νιούελς – Ουρακάν: No goal (1.85 Stoiximan)


Photo Credits: AP Photo/Natacha Pisarenko


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρόν άρθρο αποτυπώνει τις προσωπικές εκτιμήσεις του συντάκτη του και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προτροπή για στοιχηματισμό βασισμένο σε σίγουρες αποδόσεις ή μη. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε το ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ στο τηλ. 210 9237777.