ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

1.75 εις διπλούν

Παιχνίδι με τρεις επιλογές βάσει στατιστικής από το πρόγραμμα της Τρίτης.

Παιχνίδι με τρεις επιλογές βάσει στατιστικής από το πρόγραμμα της Τρίτης.

Κριένς – Ααράου: Ματς για τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της Ελβετίας. Δέκα goal/goal μετράει εντός έδρας η Κριένς στο φετινό πρωτάθλημα μετά από 13 υποχρεώσεις. Το εκατέρωθεν σκοράρισμα επαληθεύθηκε στις 9/13 εξορμήσεις της Ααράου φέτος. 

Μίντλεσμπρο – Μπρίστολ Σίτι: Δεκατρία no goal μετράει εντός έδρας φέτος η Μίντλεσμπρο στην Τσάμπιονσιπ μετά από 19 υποχρεώσεις. Το εν λόγω ειδικό στοίχημα επαληθεύθηκε στα 10/18 εκτός έδρας ματς της Μπρίστολ Σίτι στο φετινό πρωτάθλημα.

Ολνταμ – Τρανμίρ: Ματς για τη Λιγκ 2 Αγγλίας. Τα 13/19 εντός έδρας ματς της Ολνταμ φέτος έληξαν goal/goal. Το αμφίτερμα επαληθεύθηκε στις 13/19 εξορμήσεις της Τρανμίρ φέτος στον ίδιο θεσμό.


(betblogιές)
20:00 Κριένς – Ααράου: Goal/goal (1.50 Stoiximan)
21:45 Μίντλεσμπρο – Μπρίστολ Σίτι: No goal (1.75 Stoiximan)
21:45 Ολνταμ – Τρανμίρ: Goal/goal (1.75 Stoiximan)


Photo Credits: AP Photo/Frank Augstein


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρόν άρθρο αποτυπώνει τις προσωπικές εκτιμήσεις του συντάκτη του και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προτροπή για στοιχηματισμό βασισμένο σε σίγουρες αποδόσεις ή μη. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε το ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ στο τηλ. 210 9237777.