ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

«Over ημίχρονο, under τελικό» κάθε Σαββατοκύριακο στο Sport24 Radio

Κάθε Σαββατοκύριακο η στοιχηματική εκπομπή που απλά δεν… χάνεται.

Κάθε Σαββατοκύριακο η στοιχηματική εκπομπή που απλά δεν… χάνεται.

«Over ημίχρονο/under τελικό», γίνεται; Φυσικά και γίνεται. Κάθε Σαββατοκύριακο η στοιχηματική εκπομπή του Sport24 Radio103,3 παίζει… μεγάλη μπάλα για να μας οδηγήσει στο δρόμο του ταμείο με τη βοήθεια της ομάδας του BetBlog.gr.

Η στοιχηματική εκπομπή του κορυφαίου αθλητικού ραδιοφωνικού σταθμού #paizei_dynata για ένα δίωρο γεμάτο στοιχηματική κουβέντα για τα δημοφιλέστερα σπορ. Mε τους Ντενίς Μάρκο, Φάνη Παναγιώτου και Θάνο Καλόγηρο στα μικρόφωνα και για παρέα σύσσωμο το τιμ του BetBlog.gr, που προσφέρει στο… πιάτο σας επιλογές τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και όχι μόνο. 

Αθλητικό στοίχημα δεν σημαίνει μονάχα ποδόσφαιρο, για αυτό και το εξιδεικευμένο ρόστερ του site ακτινογραφεί τα σπουδαιότερα γεγονότα από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μπάσκετ, το NBA και από το τένις.

Συνοπτικά, στην εκπομπή ακούτε τα σημεία των:
Πέτρου Δριτσάκου
Τσάρλυ
Λεωνίδα Πιστιόλη

Τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας η κουβέντα… ανάβει στην εκπομπή  «μαλλιά κουβάρια» λίγο μετά τις 18:30, που οι συντάκτες του BetBlog.gr ακτινογραφούν το στοιχηματικό μενού της ημέρας και «αλιεύουν» τα καλύτερα σημεία.

Ο Sport24 Radio εκπέμπει στην Ηπειρο στους 100,7, στην Πάτρα στους 104,1, στη Λάρισα στους 90,1, στη Ρόδο στους 104,9 και στην Κύπρο στους 104. Και φυσικά διαδικτυακά στο sport24radio.gr

Sport24 Radio, παίζει παντού και πάντα δυνατά!