ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Eurovision 2018: Picks έως το 8.00 από τον μεγάλο τελικό

Επιλογές από τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2018…

Επιλογές από τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2018…

Ο δεύτερος ημιτελικός πήγε καλύτερα -στοιχηματικά- από τον πρώτο και το 5.00 που πλήρωσε η Σλοβενία για πρόκριση στον τελικό, ήταν αρκετό για να μας δώσει κέρδος. Πάμε να δούμε τι ξεχωρίσαμε από τον μεγάλο τελικό.

Καταρχάς, να σημειώσω πως η επιλογή του Πέτρου Δριτσάκου να ποντάρει από νωρίς στην Κύπρο αποδείχθηκε εξαιρετική, καθώς το 4.00 που διαβάσατε ΕΔΩ, δεν υπάρχει πια. Όντως η Ελένη Φουρέιρα έχει το πακέτα για να πάρει την πρώτη θέση, θα τα συζητήσουμε και στον Sport24 Radio 103,3 με τον Πέτρο στην εκπομπή “Over Ημίχρονο/Under Τελικό” το Σάββατο από τις 13.00 έως τις 15.00. Από εκεί και πέρα…

ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ
Νεανικό τραγούδι, μοντέρνο, σου μένει, έχει αγγλικό στίχο και εξαιρετική σκηνική παρουσία. Ο λόγος για την Τσεχία, η οποία δύσκολα θα απειλήσει τα μεγάλα φαβορί, αλλά με βάση αυτό που είδαμε στον α’ ημιτελικό, το 8.00 για να μπει στην πρώτη 5άδα κρίνεται value bet. Δεν βγαίνει και σε άσχημη σειρά (14ο) συνεπώς δεδομένα αξίζει το ρίσκο.

MUST ΤΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ
Από τις Big 5, το πρώτο φαβορί βάσει των αποδόσεων είναι η Γαλλία, αλλά προσωπικά θα διαφωνήσω. Περισσότερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το κομμάτι της Ιταλίας, το οποίο μάλιστα έχει και το τεράστιο πλεονέκτημα ότι εμφανίζεται τελευταίο! Ίσως του κάνει κακό ότι βγαίνει μετά την Φουρέιρα, αλλά κερδίζει τις εντυπώσεις με την σκηνική του παρουσία, είναι κομμάτι που θα πάρει ψήφους από τις κριτικές επιτροπές και το 2.50 για να τερματίσει εντός της πρώτης 10άδας είναι από τα δυνατά σημεία του τελικού.

ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΘΟΝΙΑ
Αντικειμενικά, το κομμάτι που κρίνεται ως το πιο… ορθό είναι αυτό της Εσθονίας. Που εδώ που τα λέμε, δεν χάνει και κάτι σε σκηνική παρουσία, αφού δεν περνάει αδιάφορο. ΟΚ, δεδομένα πιο εντυπωσιακό αυτό της Κύπρου ή κάποια άλλα, ωστόσο η Εσθονία θα πάει καλά. Μάλλον καλύτερα από αυτό που περιμένουν οι bookmakers. Το 1.85 για να βρίσκεται στη 10άδα η χώρα που λογικά θα ψηφίσουν όλες οι κριτικές επιτροπές είναι δυνατό, ενώ για όποιον θέλει να ρισκάρει παραπάνω, υπάρχει το 5.50 για είσοδο της Εσθονίας στην πρώτη 5άδα.

ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
Ένα τραγούδι που κέντρισε το ενδιαφέρον μου στον β’ ημιτελικό είναι αυτό της Ολλανδίας. Κι εντέλει τα κατάφερε να περάσει στον τελικό. Δεν είναι από τις παραδοσιακές δυνάμεις τα τελευταία χρόνια, ωστόσο το κομμάτι είναι αρκετά πιθανό να πλασαριστεί σε καλή θέση. Εμφανίζεται 23ο, επομένως το 2.65 για να βρεθεί μέσα στη 16άδα είναι από τα πιο δυνατά σημεία του τελικού. Ακόμα, υπάρχει το 6.00 για είσοδο στη 10άδα.

(betblogιές)
Ιταλία να τερματίσει στην πρώτη 10άδα (2.50-Stoiximan)
Εσθονία να τερματίσει στην πρώτη 10άδα (1.85-Stoiximan)
Εσθονία να τερματίσει στην πρώτη 5άδα (5.50-Stoiximan)
Τσεχία να τερματίσει στην πρώτη 5άδα (8.00-Stoiximan)
Ολλανδία να τερματίσει στην πρώτη 10άδα (6.00-Stoiximan)
Ολλανδία να τερματίσει 16η ή καλύτερα (2.65-Stoiximan)

Photo Credits: AP/Armando Franca