ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Cashley: Same old story για τους Αγγλους

Η κατάρα, τα στατιστικά και το βολικό πρόγραμμα οδήγησαν σε δυο outrights σχετικά με την πορεία της Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018.

Η κατάρα, τα στατιστικά και το βολικό πρόγραμμα οδήγησαν σε δυο outrights σχετικά με την πορεία της Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018.

Η ποδοσφαιρική πανδαισία σε συλλογικό επίπεδο μπορεί να έφτασε ουσιαστικά στο τέλος της με τη διεξαγωγή και του τελικού του Champions League, αλλά τα μεγάλα ραντεβού συνεχίζονται, καθώς το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 βρίσκεται ante portes. Μια διοργάνωση που σηκώνει αρκετή κουβέντα τόσο εντός όσο και εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, ας ελπίσουμε όπως και να’ χει πως θα κυλήσει ομαλά. Προχωράμε όμως στο στοιχηματικό κομμάτι, αφού το betting εξελίσσεται και ο φετινός θεσμός θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς ακόμα και στην προηγούμενη έκδοση πριν μια τετραετία δεν εντοπίζαμε τόσες κατηγορίες τόσο στο pre game κομμάτι όσο και στα outrights (ελληνιστί μακροχρόνια ειδικά στοιχήματα). Για την πρώτη κατηγορία έχουμε κάποιες μερούλες ακόμα βέβαια. Το παιχνίδι μου θα αφορά στην πορεία της Αγγλίας, όπου εντόπισα δυο αξιόλογα ειδικά στοιχήματα.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

Κάτι με χαλάει στο ρόστερ, ο Γκάρετ Σαουθγκέιτ είναι ένας πολλά υποσχόμενος προπονητής, ωστόσο το Μουντιάλ είναι από το απόλυτο crash test για έναν εκλέκτορα. Στο Νησί μπορεί πάλι να λένε τα δικά τους, όπως κάθε φορά, αλλά φέτος δεν μπορώ να ταχθώ με το μέρος τους. Μπορεί πολλοί αναλυτές να στηρίζουν την Εθνική ομάδα όσο φτάνουμε προς την έναρξη, μεγάλο ποσοστό του κόσμου να ποντάρει στην κατάκτηση μάλιστα, αλλά το φετινό σύνολο δεν έχει πολλές ισχυρές προσωπικότητες και σε τέτοια τουρνουά, αυτές παίζουν το ρόλο τους. Δεν λέω βέβαια πως θα αποκλειστούν τα «τρία λιοντάρια» από την αρχή, αφού Τυνησία και Παναμάς δεν φοβίζουν, υπάρχει όμως και το Βέλγιο στο γκρουπ που βρίθει σε ποιότητα για αυτό θα αποφύγω να ποντάρω στο ενδεχόμενο να βγουν πρώτοι.

Βέβαια δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε το πρόγραμμα που έχουν τα «τρία λιοντάρια», καθώς του «διαβόλους» τους αντιμετωπίζουν την τελευταία αγωνιστική του ομίλου. Στη φάση των γκρουπ συνήθως τα πηγαίνουν καλά, μετά μας τα χαλάνε, για αυτό λοιπόν θα πάω με το over 6,5 πόντους συγκομιδή. Οριο που φαντάζει εφικτό σε εμένα τουλάχιστον. 

Πονηρά το…μάτι μου έκλεισε το ενδεχόμενο να αποκλειστεί η ομάδα μέσω της διαδικασίας των πέναλτι σε οποιαδήποτε φάση της διοργάνωσης. Μπορεί να λογιστεί ως fun bet, αλλά υπάρχει και το παρελθόν που μας οδηγεί προς τα εκεί. Το άγχος και η πίεση είναι μεγάλη φέτος, ο Σάοουθγκέιτ προσπαθεί να διαγράψει αυτή την κατάρα από το μυαλό των παικτών, κάτι που είναι δύσκολο. Η Εθνική ομάδα έχει αποκλειστεί έξι φορές στα πέναλτι (3 σε Παγκόσμιο Κύπελλο και 3 σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα) από το 1990 και έπειτα, μόλις μια φορά τα κατάφερε το διάστημα αυτό. Αυτό έχει ως συνέπεια να διατηρεί μ’ αυτό τον τρόπο το χειρότερο στατιστικό από όσες κορυφαίες Εθνικές ομάδες έχουν πάρει μέρος σε περισσότερες από πέντε διαδικασίες πέναλτι σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης. 

(μονό)
Εβδομος όμιλος: Over 6,5 πόντοι Αγγλία (2.25 Stoiximan)  

(μονό)
Αγγλία: Αποκλεισμός στα πέναλτι (6.00 Stoiximan)

Photo Credits: AP/Matt Dunham