ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Κάρτες (12/01): Ματς για κάρτες

Ξεπερνούν τα όρια στο «Κολισέουμ».

Ξεπερνούν τα όρια στο «Κολισέουμ».

Χετάφε – Μάλαγα: Από το κακό στο χειρότερο η Μάλαγα, δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι και η κατάσταση είναι απελπιστική. Η Χετάφε βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική φάση, σημειώνει μια ικανοποιητική πορεία ως τώρα στη λίγκα, ωστόσο προέρχεται από ήττα στο «Μετροπολιτάνο» κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης (2-0). Όπως να’ χει γίνεται λόγος για ένα ματς που αναμένεται να έχει νεύρα και σκληρά μαρκαρίσματα, καθώς καμία από τις δυο δεν είναι ιδιαίτερα soft.

Μάλιστα στο σχετικό πίνακα με τις ποινές στο ισπανικό πρωτάθλημα ως τώρα βρίσκονται ψηλά. Η Χετάφε είναι η δεύτερη πιο επιρρεπής ομάδα στις κίτρινες κάρτες μετρώντας 58 κίτρινες ως τώρα και 2 απευθείας κόκκινες. Ητοι 3,22 κίτρινες κάρτες ανά παιχνίδι κατά μέσο όρο. Στον αντίποδα η Μάλαγα μετράει μετά από 18 αγωνιστικές 48 κίτρινες κάρτες και 3 απευθείας αποβολές, δηλαδή 2,67 κίτρινες κάρτες ανά αγώνα. Η Μάλαγα το τελευταίο διάστημα βγάζει ακόμα πιο πολλά νεύρα και στην κατάσταση που βρίσκεται είναι υποχρεωμένη να παίξει τα ρέστα της.

Το όριο βρίσκεται στις 5,5 κάρτες ωστόσο βάσει της έως τώρα συμπεριφοράς και των δυο πλευρών το over είναι εφικτό. Ρέφερι του αγώνα εξάλλου είναι ο Χουάν Μαρτίνεθ, που μετά από 9 φετινές εμφανίσεις στο ισπανικό πρωτάθλημα μετράει μέσο όρο 6 κίτρινες κάρτες ανά παιχνίδι.


(betblogιές)
22:00 Χετάφε – Μάλαγα: Over 5,5 κάρτες (1.67 Stoiximan)


Photo Credits: Facebook/ Getafe C.F.