ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Στα μέτρα της το 1.75

Ποντάρισμα στα κόρνερ του Σπόρτινγκ Λισσαβώνας – Μπελενένσες.

Ποντάρισμα στα κόρνερ του Σπόρτινγκ Λισσαβώνας – Μπελενένσες.

Τοπική μονομαχία στη Λισσσαβώνα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το σημερινό πρόγραμμα στην πρώτη τη τάξει κατηγορία της Πορτογαλίας. Η Σπόρτινγκ φιλοξενεί την Μπελενένσες σε ένα ματς που μας υπόσχεται γκολ και θέαμα με τις δυο ομάδες να βρίσκονται κιόλας σε καλή φάση.  Αξιόλογη σεζόν σημειώνει η Μπελενένσες που είναι πιο αποτελεσματική κιόλας επιθετικά την τρέχουσα χρονιά. Πιο γρήγορο τέμπο έχουν τα φετινά ματς της στην Πριμέιρα Λιγκα, κάτι που αποτυπώνεται και στη στατιστική των κόρνερ.

Συγκεκριμένα, ως φιλοξενούμενη εκτελεί 5 κόρνερ/ματς πρωταθλήματος, ενώ στο ίδιο διάστημα παραχωρεί στους εκάστοτε γηπεδούχους 6,7 κόρνερ κατά μέσο όρο. Η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας από την πλευρά της από τη στιγμή που άλλαξε προπονητή έγινε πιο επιθετική, έτσι και αλλιώς διατηρούσε εντός συνόρων και ειδικά στο «Ζοσέ Αλβαλάδε» ικανοποιητικά ποσοστά σχετικά με τη στατιστική των κόρνερ.

6,9 κόρνερ εκτελεί κατά μέσο όρο στο γήπεδό της η Σπόρτινγκ φέτος στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, παραχωρώντας στο ίδιο διάστημα 3,3 στους εκάστοτε αντιπάλους της. Επιλογή μας θα αποτελέσει το over 6,5 κόρνερ για τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, είναι ένα βατό όριο για τα δεδομένα της, το οποίο το έχει ξεπεράσει 4/7 εντός έδρας περιπτώσεις φέτος στο πρωτάθλημα. Επιπρόσθετα, στα 4/7 εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος η Μπελενένσες δέχτηκε παραπάνω από έξι κόρνερ. 


(betblogιές)
20:00 Σπόρτινγκ Λισσαβώνας – Μπελενένσες: Over 6,5 κόρνερ Σπόρτινγκ Λισσαβώνας (1.75 Stoiximan)


Photo Credits: AP Photo/Armando Franca