ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Ρίσκο με το 2.12

Παιχνίδι με τα κόρνερ του Τότεναμ – Αϊντχόφεν.

Παιχνίδι με τα κόρνερ του Τότεναμ – Αϊντχόφεν.

Κομβική η τέταρτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ για πολλές ομάδες. Ιδιαίτερα αμφίρροπο το ματς του «Γουέμπλεϊ» που κοντράρονται Τότεναμ και Αϊντχόφεν, καθώς και οι δυο έχουν μεγάλη ανάγκη από το τρίποντο, αφού μετά από τρεις αγωνιστικές έχουν συλλέξει ένα βαθμό. Σε φάση εσωστρέφειας η φιλοξενούμενη δείχνει σημάδια κόπωσης κιόλας, την ίδια ώρα όμως ο άσος δεν έχει αξία, παρότι τα «σπιρούνια» προέρχονται από πειστικές εμφανίσεις. Αναμένεται προσεκτική προσέγγιση από τις δυο πλευρές. Και οι δυο μπορούν να παίξουν επιθετικά, ωστόσο σχετικά με τη στατιστική των κόρνερ διατηρούνται σε χαμηλά επίπεδα.

Ειδικότερα, ανεξαρτήτως διοργάνωσης και έδρας η Τότεναμ μετράει 8,5 κόρνερ κατά μέσο όρο, με τα 4,4 να τα εκτελεί η ίδια και να παραχωρεί 4,1 στους εκάστοτε αντιπάλους της. Ως γηπεδούχος μάλιστα παραχωρεί ακόμα λιγότερα (3,2/ματς) μάλιστα. Πιο ψηλά τα νούμερα της PSV που μακριά από το γήπεδό της φέτος πηγαίνει στο σημαιάκι έξι φορές ανά παιχνίδι, στέλνει στη γωνία τους εκάστοτε γηπεδούχους 4,7.

Βάσει των παραπάνω αριθμών αξίζει το ρίσκο στο under 9,5 κόρνερ, καθώς δεν περιμένουμε να ξεφύγουν σ’ αυτή τη στατιστική κατηγορία οι δυο πλευρές. Ναι μεν εκτελεί έναν ικανοποιητικό αριθμό κόρνερ ο ολλανδικός σύλλογος, ωστόσο αντιμετωπίζει έναν αντίπαλο που δεν έχει την τάση να στέλνει συχνά τους αντιπάλους στο σημαιάκι.


(betblogιές)
22:00 Τότεναμ – Αϊντχόφεν: Under 9,5 κόρνερ (2.12 Stoiximan)


Photo Credits: AP Photo/Peter Dejong