ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Με το σταγονόμετρο στο Χάντερσφιλντ

Επιλογή διπλασιασμού από το Χάντερσφιλντ – Μπέρνλι.

Επιλογή διπλασιασμού από το Χάντερσφιλντ – Μπέρνλι.

Αντίδραση και από κάπου να πιαστεί ψάχνει η Χάντερσφιλντ που βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας και φιλοξενεί την Μπέρνλι, η οποία βρίσκεται στην 18η θέση έχοντας πέντε βαθμούς περισσότερους. Αναμένεται ματς για γερά νεύρα και να πάει αρκετά στην υπομονή και με τις δυο πλευρές να προσέχουν αρκετά την οπισθοφυλακή τους. Συν τοις άλλοις εκτός έδρας η Μπέρνλι έχει έντονο πρόβλημα δημιουργικά.

Επιλογή μας θα αποτελέσει το under 9,5 κόρνερ στο ματς, ειδικό στοίχημα που κυκλοφορεί σε αποδόσεις αουτσάιντερ ωστόσο προκύπτει έντονα από τη στατιστική συμπεριφορά των δυο πλευρών. Συγκεκριμένα, εντός έδρας η Χάντερσφιλντ μετράει εντός έδρας 8 κόρνερ κατά μέσο όρο με την ίδια να εκτελεί τα 4,4 εξ αυτών. Πιο υψηλός ο μέσος όρος της Μπέρνλι η οποία μακριά από το γήπεδό της εκτελεί 2,7 κόρνερ ανά παιχνίδι πρωταθλήματος, ωστόσο στέλνει στη γωνία τους εκάστοτε αντιπάλους της 8,3 φορές.

Βάσει της παραπάνω συμπεριφοράς και του γεγονότος πως ναι μεν η Μπέρνλι παραχωρεί αρκετά κόρνερ, αλλά η γηπεδούχος δεν πηγαίνει συχνά στη γωνία, το under 9,5 κόρνερ έχει την προσοχή μας.


(betblogιές)
21:45 Χάντερσφιλντ – Μπέρνλι: Under 9,5 κόρνερ (2.12 Stoiximan)


Photo Credits: AP Photo/Tim Ireland