ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Με το 2.25 των «δράκων»

Παιχνίδι με τα κόρνερ του Ρόμα – Πόρτο.

Παιχνίδι με τα κόρνερ του Ρόμα – Πόρτο.

Το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει στις επάλξεις με το μενού να ανοίγει σε Ρώμη και Μάντσεστερ. Η σημερινή μελέτη της στατιστικής των κόρνερ μας οδήγησε στο Ρόμα – Πόρτο. Ομάδες που χαρακτηρίζονται για το επιθετικό στυλ τους, παίζουν ανοιχτά και αφήνουν χώρους στους εκάστοτε αντιπάλους τους. Η αξία πάντως βρίσκεται στα κόρνερ της Πόρτο, αφού  τα όρια της γηπεδούχου από την άλλη πλευρά βρίσκονται αρκετά ψηλά, αναμενόμενα βέβαια και πληρώνουν… ψίχουλα.

Επιλογή μας θα αποτελέσει το over 4,5 κόρνερ της Πόρτο, ένα ειδικό στοίχημα που έχει κάμποσα σκαμπανεβάσματα, με το 2.25 που εντοπίζεται αυτή την ώρα να έχει την προσοχή μας. Οι «δράκοι» βρίσκονται σε μια φάση που κάνουν «κοιλιά» και αφήνουν βαθμούς στο πρωτάθλημα. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι μια διαφορετική ιστορία και παρά τις απουσίες που έχει το σύνολο του Κονσεϊσάο περιμένουμε να παίξει το γνώριμο επιθετικό στυλ του.

Κατά μέσο όρο η Πόρτο ανεξαρτήτως διοργάνωσης και έδρας φέτος εκτελεί 6,1 κόρνερ, ενώ στο Τσάμπιονς Λιγκ στη φάση των ομίλων είχε ενεργητικό 4 κόρνερ. Η Ρόμα από την πλευρά της διατηρεί ως τώρα παθητικό 6,2 κόρνερ ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, ενώ στο Τσάμπιονς Λιγκ τελείωσε τη φάση των ομίλων με 6,7 κόρνερ μέσο όρο παθητικό.


(betblogιές)
22:00 Ρόμα – Πόρτο: Over 4,5 κόρνερ Πόρτο (2.25 Stoiximan)


Photo Credits: AP Photo/Manuel Araujo