ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Κόρνερ (06/12): Under στην Ουκρανία

Παιχνίδι με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον στην Ουκρανία, έχει βάση το 1.85.

Παιχνίδι με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον στην Ουκρανία, έχει βάση το 1.85.

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Μάντσεστερ Σίτι:  Αναμέτρηση με μονόπλευρο βαθμολογικό κίνητρο αυτή στην Ουκρανία. Καθώς η Σαχτάρ θέλει τη νίκη για να συνεχίσει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σε διαφορετική περίπτωση τα πράγματα περιπλέκονται, καθώς σε ενδεχόμενο μη νίκης θα πρέπει την ίδια ώρα η Νάπολι να μην επικρατήσει της Φέγενορντ. Στην περίπτωση που χάσει και οι «παρτενοπέι» κερδίσουν στο δικό τους ματς τότε ο ουκρανικός σύλλογος συνεχίζει στο Γιουρόπα Λιγκ.

Από την πλευρά της Μάντσεστερ Σίτι είναι δεδομένα πρώτη και ενδεχομένως να πάει σε συντήρηση δυνάμεων, καθώς ακολουθεί απαιτητικό πρόγραμμα. Σε γενικές γραμμές τα ματς και των δυο ομάδων κινούνται σε ρηχά νερά σε ο,τι αφορά στα κόρνερ. Ειδικότερα κατά μέσο όρο η Σαχτάρ εκτελεί 4 ανά αγώνα ως τώρα στο θεσμό και παραχωρεί 5 κατά μέσο όρο. Την ίδια ώρα η Μάντσεστερ Σίτι πηγαίνει στο σημαιάκι 5,2 φορές ανά παιχνίδι. Την ώρα που οδηγεί στη γωνία τους εκάστοτε αντιπάλους της 3,6 φορές ανά παιχνίδι.

Από τη στιγμή που περιμένουμε προσεκτικό παιχνίδι από τους Ουκρανούς και να μην ρισκάρουν από την πρώτη στιγμή, όπως και ροτέισον από τους «πολίτες» το ενδεχόμενο για το under 4,5 κόρνερ της Σαχτάρ Ντόνετσκ φαντάζει εφικτό. Επιλογή εξάλλου που προκύπτει και από τη στατιστική συμπεριφορά των ομάδων στο θεσμό. 


(betblogιές)
21:45 Σαχτάρ Ντόνετσκ – Μάντσεστερ Σίτι: Under 4,5 κόρνερ Σαχτάρ Ντόνετσκ (1.85 Stoiximan)


Photo Credits: AP/Peter Dejong