ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Η αξία στο 1.95

Παιχνίδι με τα κόρνερ από το Μποταφόγκο – Βάσκο ντα Γκάμα.

Παιχνίδι με τα κόρνερ από το Μποταφόγκο – Βάσκο ντα Γκάμα.

Συνεχίζεται η δράση στα βραζιλιάνικα γήπεδα με την Μποταφόγκο στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής να φιλοξενεί τη Βάσκο ντα Γκάμα σε ένα ντέρμπι με φόντο την παραμονή, καθώς αμφότερες διατηρούν επαφή με τη διακεκαυμένη ζώνη. Αντίδραση μετά τον αποκλεισμό από το Κόπα Σουνταμερικάνα ψάχνει η Μποταφόγκο, που παρουσιάζει μια συνέπεια επιθετικά.

Την ίδια ώρα η Βάσκο προσπαθεί να σηκώσει ανάστημα, διατηρεί μια αμυντική στάση κατά κύριο λόγο στα παιχνίδια της, ούσα πάντως και αρκετά τυχερή. Το ματς απόψε είναι ζωτικής σημασίας ώστε να ηρεμήσει το κλίμα όσο γίνεται στο εσωτερικό και για τις δυο, αφού αντιμετωπίζουν κάμποσα θέματα εντός και εκτός των 4 γραμμών του γηπέδου.

Πιο δραστήρια η Μποταφόγκο, ειδικά στο γήπεδό της, μετρώντας ως τώρα μέσο όρο 6,4 κόρνερ ανά ματς πρωταθλήματος, την ίδια ώρα η Βάσκο παραχωρεί στους εκάστοτε γηπεδούχους στο φετινό Brasileirao 6,7 κόρνερ ανά αγώνα.  Επιλογή μας το over 5,5 κόρνερ για τη γηπεδούχο, ειδικό στοίχημα που προσφέρεται στο τίμιο 1.95 και το έχει επαληθεύσει 7/13 περιπτώσεις ως τώρα στο πρωτάθλημα στην έδρα της η «Μπότα».


(betblogιές)
03:00 Μποταφόγκο – Βάσκο ντα Γκάμα: Over 5,5 κόρνερ Μποταφόγκο (1.95 Stoiximan)


Photo Credits: AP Photo/Silvia Izquierdo