ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Η αξία στο 1.91

Παιχνίδι με τα κόρνερ στην Α’ Βραζιλίας.

Παιχνίδι με τα κόρνερ στην Α’ Βραζιλίας.

Συνεχίζεται η δράση στα γήπεδα της Βραζιλίας με την Τσαπεκοένσε να φιλοξενεί την Ατλέτικο Παραναένσε σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 20η αγωνιστική του Brasileirao. Ιδιαίτερα κρίσιμο ματς, καθώς η γηπεδούχος βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με τη φιλοξενούμενη να απέχει μόλις 5 βαθμούς. Σε αγωνιστικό τέλμα η Τσαπεκοένσε, η οποία πάντως στο γήπεδό της επιδιώκει να αγωνιστεί πιο επιθετικά και να πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τη στατιστική των κόρνερ. 

Ειδικότερα φέτος στο πρωτάθλημα εκτελεί 6,4 κόρνερ ανά ματς στην έδρα της, παροχωρώντας στο ίδιο διάστημα 4,1 κόρνερ στους εκάστοτε αντιπάλους της κατά μέσο όρο. Την ίδια ώρα η Ατλέτικο Παραναένσε προσπαθεί να είναι πιο επιθετική προσφάτως, πατάει καλύτερα, είναι πάντως και κουρασμένη, καθώς έπαιξε και τη Δευτέρα (ήττα 3-1 από την Ατλέτικο Μινέιρο). 

Αξίζει το 1.91 για το over 5,5 κόρνερ της Τσαπεκοένσε, ένα line που μπορεί έστω και οριακά να ξεπεραστεί. Επαληθεύεται και από τη στατιστική συμπεριφορά της οικοδέσποινας αλλά και από αυτή της Ατλέτικο Παραναένσε, αφού παραχωρεί στους εκάστοτε αντιπάλους της 6 κόρνερ ανά εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος. Στα 7/11 εκτός έδρας παιχνίδια της φέτος ξεπεράστηκε το εν λόγω όριο για τη γηπεδούχο ομάδα. 


(betblogιές)
02:00 Τσαπεκοένσε – Ατλέτικο Παραναένσε: Over 5,5 κόρνερ Τσαπεκοένσε (1.91 Stoiximan)


Photo Credits: AP Photo/Matilde Campodonico