ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Εχει βάση το 2.08

Παιχνίδι με τα κόρνερ του Ντιζόν – Γκινγκάμπ.

Παιχνίδι με τα κόρνερ του Ντιζόν – Γκινγκάμπ.

Συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στα γαλλικά γήπεδα. Η μελέτη της στατιστικής των κόρνερ μας οδήγησε αυτή τη φορά στο «Γκαστόν Ζεράρδ» και στην αναμέτρηση της Ντιζόν με τη Γκινγκάμπ. Αναμέτρηση μεταξύ της 18ης (μπαράζ παραμονής) και της τελευταίας του βαθμολογικού πίνακα (20η). Μόλις πέντε οι βαθμοί της διαφοράς, το πρωτάθλημα σαφώς έχει δρόμο ακόμα, καθώς βρισκόμαστε στη 16η αγωνιστική.

Η Ντιζόν προσπαθεί να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών, ωστόσο κάπου μας τα χαλάει. Μετά το 3-1 απέναντι στην Καέν για το Λιγκ Καπ μετράει 4 ματς δίχως νίκη (0-2-2), όλα στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, αποκορύφωμα το 2-2 στην Τουλούζη την Κυριακή που παρά το προβάδισμα με 2-0 και το αριθμητικό πλεονέκτημα από το 5’ κατάφερε να αναδειχθεί ισόπαλη δεχόμενη δυο τέρματα σε διάστημα 5 λεπτών (72’ και 77’). Προσπαθεί να παίξει πιο επιθετικά τελευταία η Ντιζόν, ωστόσο υστερεί στην ουσία.

Στη Γκινγκάμπ πνέει αέρας αλλαγής μετά την έλευση του Γκουρβενέκ, ένας άνθρωπος που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην ομάδα, ενώ μετράει ορισμένες επιστροφές. Αναμένουμε ματς για γερά νεύρα, αμφότερες έχουν ανάγκη από τόνωση ηθικού και περιμένουμε να παίξουν επιθετικά, ενώ και οι δυο είναι απρόσεκτες στα αμυντικά καθήκοντά τους.

Επιλογή μας θα αποτελέσει το over 5,5 κόρνερ της Ντιζόν που κοστολογείται στο υψηλό 2.08. Στο γήπεδό της ως τώρα η οικοδέσποινα στο πλαίσιο του πρωταθλήματος μετράει μέσο όρο 6,6 κόρνερ ανά παιχνίδι, την ώρα που η Γκινγκάμπ περισσότερο παραχωρεί κόρνερ, παρά εκτελεί (3,8 έναντι 4,9). Στα 5/7 εντός έδρας ματς της η Ντιζόν ξεπέρασε το όριο των 5,5 κόρνερ την τρέχουσα σεζόν στο Σαμπιονά.


(betblogιές)
20:00 Ντιζόν – Γκινγκάμπ: Over 5,5 κόρνερ Ντιζόν (2.08 Stoiximan)


Photo Credits: AP Photo/Thibault Camus