ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Ξεπερνάει τα όρια η Εμπολι

Παιχνίδι με τα κόρνερ του Λάτσιο – Εμπολι.

Παιχνίδι με τα κόρνερ του Λάτσιο – Εμπολι.

Στο «Ολίμπικο» της Ρώμης ανοίγει η αυλαία της 23ης αγωνιστικής της Σέριε Α με τη Λάτσιο να φιλοξενεί την Εμπολι. Από δυο τονωτικά αποτελέσματα προέρχονται οι «λατσιάλι», καθώς μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου (υπέταξαν στην παράταση την Ιντερ) ακολούθησε η νίκη κόντρα στη Φροζινόνε τη Δευτέρα για το πρωτάθλημα 1-0 και έτσι ξαναέκανε μπάσιμο στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.  

Επιτακτική είναι η νίκη για την Εμπολι που βρίσκεται πλέον στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη. Αμφότερες προσδίδουν γρήγορο τέμπο στα παιχνίδια τους και εκτελούν κάμποσα κόρνερ. παρόλα αυτά θα αγνοήσουμε το over 9,5 κόρνερ στο ματς καθώς δίνει… ψίχουλα, παρότι προκύπτει από τους αριθμούς έντονα.

Επιλογή μας θα αποτελέσει το over 4,5 κόρνερ της Εμπολι. Ως φιλοξενούμενη παίζει ανοιχτά, κάνει φάσεις, έχει μια καλή επαφή με το αντίπαλο σημαιάκι, ενώ ανεξαρτήτως έδρας εκτελεί κατά μέσο όρο 5,2 κόρνερ ανά παιχνίδι πρωταθλήματος. Τα ματς της Λάτσιο από την άλλη στο «Ολίμπικο» είναι πιο ανοιχτά εν συγκρίσει με τα εκτός έδρας, κάτι που επιβεβαιώνεται και από το γεγονός πως μετράει παθητικό 4,7 κόρνερ κατά μέσο όρο. Εστω και δύσκολα η Εμπολι μπορεί να ξεπεράσει το εν λόγω όριο. Στις 7/10 εξορμήσεις της Εμπολι φέτος στη Σέριε Α επιβεβαιώθηκε το εν λόγω over. 


(betblogιές)
21:30 Λάτσιο – Εμπολι: Over 4,5 κόρνερ Εμπολι (2.22 Stoiximan)


Photo Credits: AP Photo/Themba Hadebe