ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Κόσμος πόνταρε τον υποβιβασμό της… τρίτης Ρέιντζερς

Έντονη κινητικότητα παρατηρήθηκε στις στοιχηματικές εταιρείες σχετικά με τον υποβιβασμό της Ρέιντζερς και ας βρίσκεται η ομάδα στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος.

Έντονη κινητικότητα παρατηρήθηκε στις στοιχηματικές εταιρείες σχετικά με τον υποβιβασμό της Ρέιντζερς και ας βρίσκεται η ομάδα στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος.

Γίνεται να βρίσκεσαι στην τρίτη θέση στην εγχώρια λίγκα σου και να κινδυνεύεις με υποβιβασμό; Ενδεχόμενο που ακόμα και ο κόσμος σου το πιστεύει; Στην περίπτωση της σκωτσέζικης Ρέιντζερς όπως φαίνεται ισχύει, αφού όπως προέκυψε τα τελευταία 24ωρα από τα ειδησεογραφικά δίκτυα της Σκωτίας υπήρξε έντονη κινητικότητα στο συγκεκριμένο ειδικό στοίχημα. Γεγονός κιόλας που οδήγησε πολλούς bookmakers να αποσύρουν την αγορά αυτή. 

Η Ρέιντζερς βρίσκεται στο +23 από την τελευταία Ρος Κάουντι στην Πρέμιερ, ωστόσο τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί μια έντονη φήμη ότι η ομάδα της Γλασκώβης θα μπει ξανά σε καθεστώς οικονομικής επιτήρησης, κάτι που μπορεί να επιφέρει τον υποβιβασμό της. Όλη αυτή η φημολογία οδήγησε αρκετό κόσμο ώστε να ποντάρει στο παραπάνω ενδεχόμενο, ελπίζοντας δηλαδή σε ένα sequel των όσων έγιναν πριν μια πενταετία στην ομάδα. 

Θυμίζουμε, η Ρέιντζερς υποχρεώθηκε πριν πέντε χρόνια λόγω οικονομικών προβλημάτων να δημιουργήσει μια νέα ταυτότητα και να υποβιβαστεί στη Λιγκ 2 Σκωτίας, ήτοι στην τέταρτη τη τάξει κατηγορία της χώρας. 

Όπως παραδέχτηκε ο Τζορτζ Ελεκ, από το oddschecker, από το 5001 που βρισκόταν το συγκεκριμένο ειδικό στοίχημα την Κυριακή μέσα σε ένα 24ωρο πήγε στο 501. Μάλιστα όπως ανέφερε η ίδια πηγή το 94% των πονταρισμάτων που παίχτηκαν στην αγορά «υποβιβασμός» στο διάστημα αυτό αφορούσε στη Ρέιντζερς. Όλα θα φανούν συν τω χρόνω, εάν τελικά οι «Τζερς» υποβιβαστούν πάντως κάποιοι θα χαρούν λίγο παραπάνω ίσως ακόμα και μερίδα του κόσμου τους.


Photo Credits: AP/ SCOTT HEPPELL