ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

ABBA: Τα ελληνικά νησιά και τα bets της Δευτέρας

Δευτέρα με αρκετό στοιχηματικό ενδιαφέρον η σημερινή (17/7)...
 

Δευτέρα με αρκετό στοιχηματικό ενδιαφέρον η σημερινή (17/7)...
 

Μπορεί εδώ και αρκετό καιρό να αποτελώ μέρος του ανανεωμένου BetBlog, αλλά η αλήθεια είναι πως λόγω φόρτου εργασίας (σ.σ. τέσσερις λίγκες έχουμε στο παιχνίδι μας πλέον) δεν είχα καταφέρει να γράψω blog. Αυτή την περίοδο βρίσκομαι στην Ελλάδα για διακοπές στα μαγευτικά ελληνικά νησιά και θεώρησα πως πρέπει να πω και γω την… καλησπέρα μου.

Για το πόσο υπέροχες διακοπές μπορεί να κάνει κανείς στην Ελλάδα δεν χρειάζεται να σας το γράψω εγώ. Το γνωρίζετε πολύ καλά συνεπώς πάμε στο στοιχηματικό… ζουμί της ημέρας. Ξεκίνησε η Δανία, με τη Νόρντζελαντ αποδυναμωμένη και την Οντένσε ελαφρώς ενισχυμένη. Επέλεξα τον ασιατικό άσο, κοντράροντας κυρίως τους φιλοξενούμενους. Οι γηπεδούχοι ήταν απογοητευτική πέρυσι, αλλά η Νόρντζελαντ ξεκινάει τη χρονιά τουλάχιστον έναν επίπεδο κάτω μετά τις σημαντικές αποχωρήσεις παικτών και το 1.88 δεν είναι καθόλου άσχημο, από τη στιγμή που έχουμε και επιστροφή στην ισοπαλία.

Ακόμα, κράτησα μία δυάδα με γκολ. Κρίστιανσουντ & Βαλερένγκα έχουν επιθετικές αρετές, αλλά και πολλά αμυντικά προβλήματα, ενώ στη Σουηδία, η Χάμαρμπι είναι ομάδα goal/goal (μετράει 7/8) και η Eλφσμποργκ μπορεί να βοηθήσει στην επαλήθευση του 1.55.


(δυάδα)
20:00 Ελφσμποργκ – Χάμαρμπι: Goal/goal (1.55)
20:00 Κρίστιανσουντ – Βαλερένγκα: Goal/goal (1.70)

(μονό)
20:00 Οντένσε (-0,25) - Νόρντζελαντ: 1 (1.88)