ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Veikkausliiga (19/5): Εμπιστοσύνη στην Κουόπιο

Μπορεί να φύγει αήττητη από την έδρα της Λάχτι, σφιχτό παιχνίδι το Ιλβες - Ιντερ Τούρκου.

Μπορεί να φύγει αήττητη από την έδρα της Λάχτι, σφιχτό παιχνίδι το Ιλβες - Ιντερ Τούρκου.

Σε φουλ ρυθμούς επιστρέφει η Veikkausliiga με πλήρη αγωνιστική. Στις 18:00 παίζουν Κέμι - Ελσίνκι, στις 18:30 Λάχτι - Κουόπιο, Γιβάσκιλα - Βάασα, Ιλβες - Ιντερ Τούρκου, Χέλσινγκφορς - Μάριεχαμν και στις 20:00 Σεϊναγιοέν - Ροβανιέμι.

Το ένα από τα δύο παιχνίδια που επιλέξαμε να ασχοληθούμε είναι το Ιλβες - Ιντερ Τούρκου. Οι μεταξύ τους αναμετρήσεις είναι πολύ σφιχτές (under 1,5 συνήθως) και δεν περιμένουμε κάτι διαφορετικό. Σημαντικό για τους γηπεδούχους ότι επιστρέφουν στη φυσική τους έδρα και υποτίθεται ότι θα είναι πιο θερμό το κοινό τους. Το πάλεψαν στο εκτός έδρας με την Ελσίνκι, αλλά δεν απέφυγαν την ήττα (2-0). Η Ιντερ έρχεται από απρόσμενη ήττα εντός από τη Βάασα με 1-0 και είναι ομάδα που έχει δεχτεί γκολ και στα έξι πρώτα ματς. Θα βγάλει αντίδραση.
Καλή επιλογή η ισοπαλία στο 3.15.

Το άλλο ματς που θα ασχοληθούμε είναι ανάμεσα στη Λάχτι και την Κουόπιο. Δεν συμφωνούμε με τις τιμές των φαβορί, παρότι η γηπεδούχος έρχεται από ήττα με 1-0 στην έδρα της Ροβανιέμι, πρώτη στο φετινό πρωτάθλημα, την οποία μπορούσε άνετα να αποφύγει με την υπεροχή που είχε. Η Κουόπιο νίκησε 2-1 εντός με ανατροπή τη Χέλσινγκφορς, με καλή εμφάνιση, αν και θα μπορούσε να καθαρίσει το ματς πριν δεχτεί γκολ. Από την αποτελεσματικότητά της θα εξαρτηθεί το αποτέλεσμα του αγώνα.
Οι τολμηροί πάνε στο «διπλό» του 2.90. Το 2Χ στο 1.53 προσφέρει αρκετή ασφάλεια.


(betblogιές)
18:30 Ιλβες - Ιντερ Τούρκου: Χ (3.15)
18:30 Λάχτι - Κουόπιο: 2Χ (1.53)


Photo credits: FB/Kuopion Palloseura