ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Τζαμάικα – Ελ Σαλβαδόρ: Δεν θα «Χ»αλαστούν

Αδιάφορη η Τζαμάικα, που  βρίσκεται ήδη στα προημιτελικά του Gold Cup. Βολεύεται ακόμη και με ήττα το Ελ Σαλβαδόρ.
 

Αδιάφορη η Τζαμάικα, που  βρίσκεται ήδη στα προημιτελικά του Gold Cup. Βολεύεται ακόμη και με ήττα το Ελ Σαλβαδόρ.
 

⇒  Αναμέτρηση για την τρίτη αγωνιστική του γ’ ομίλου του CONCACAF Gold Cup. Στον τρίτο όμιλο συμμετέχουν επίσης Κουρασάο και Μεξικό.
⇒ Η βαθμολογία του ομίλου: Μεξικό 4, Τζαμάικα 4, Ελ Σαλβαδόρ 3, Κουρασάο 0.
⇒  Δείτε εδώ τις αποστολές των ομάδων.
⇒  Αδιάφορη βαθμολογικά η Τζαμάικα, καθώς έχει ήδη προκριθεί. Το Ελ Σαλβαδόρ θέλει ισοπαλία ώστε να τερματίσει ως μια από τις δυο καλύτερες τρίτες της διοργάνωσης. Το πετυχαίνει πάντως ακόμη και να χάσει με ένα γκολ διαφορά.

Υστερα και από τα αποτελέσματα των δυο προηγούμενων ημερών στους άλλους δυο ομίλους η κατάσταση έχει ξεκαθαρίσει ιδιαίτερα και στον τρίτο όμιλο. Πολύτιμο βαθμό πήρε η Τζαμάικα τη δεύτερη αγωνιστική , καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0), με το ισχυρό Μεξικό. Διάβασε σωστά τακτικό το ματς, εγκλώβισε τους Μεξικανούς, οι οποίοι ήταν ανήμποροι να επιβάλουν το ρυθμό τους στον αγώνα. Απόλυτα ικανοποιημένο το τεχνικό τιμ, με το κλίμα αναμενόμενα να είναι καλό. Επιτεύχθηκε λοιπόν ο βασικός στόχος, που ήταν η συμμετοχή στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Πιθανό να γίνει ροτέισον.

Ελπίζει ακόμη το Ελ Σαλβαδόρ, που πλέον είναι πολύ κοντά στην πρόκριση. Η συμμετοχή στα προημιτελικά δεν θεωρήθηκε εφικτός στόχος, ωστόσο μετά το 2-0 επί του Κουρασάο, σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των δυο προηγούμενων ημερών, βολεύεται ακόμη και να χάσει με διαφορά ενός γκολ, αφού μεταξύ των καλύτερων τρίτων είναι πάνω από τη Μαρτινίκα σε ο,τι αφορά στη διαφορά των τερμάτων. Μεστή  εμφάνιση επί του Κουρασάο, ανοικτό το ματς, γρήγορο το τέμπο, θα μπορούσε πάντως η μπίλια να σταματήσει παντού, ωστόσο ήταν πιο αποτελεσματικό συνολικό στις επιθετικές προσπάθειες. Με τον δεύτερο τερματοφύλακα, Καρίγιο, θα αγωνιστεί ξανά από τα γκολπόστ.


Η Τζαμάικα βρίσκεται στην επόμενη φάση του τουρνουά, δεν είναι κατώτερη ομάδα του Ελ Σαλβαδόρ, δεν αποτελεί όμως και φόβητρο. Η μοιρασιά έχει τον πρώτο λόγο, καθώς δεν είναι υποχρεωμένοι οι «ρέγκε μπόις» να κυνηγήσουν μέχρι τέλους το ματς, την ώρα που το Ελ Σαλβαδόρ δεν το συμφέρει να ανοιχτεί και να ρισκάρει, αφού η ισοπαλία του κάνει.   

(betblogιές)
01:00 Τζαμάικα – Ελ Σαλβαδόρ: Χ (3.00)

Photo Credits: AP/ David Zalubowski