ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Eliteresien (17/7): Σκοράρουν στο Κρίστιανσουντ

Σε εξαιρετική κατάσταση, ιδίως επιθετικά, Κρίστιανσουντ και Βαλερένγκα. Ισορροπία στο σετ, τη λύση μας δίνουν τα γκολ.

Σε εξαιρετική κατάσταση, ιδίως επιθετικά, Κρίστιανσουντ και Βαλερένγκα. Ισορροπία στο σετ, τη λύση μας δίνουν τα γκολ.

Εκανε το χειρότερο ξεκίνημα αναμέτρησης η Κρίστιανσουντ κόντρα στη Στρόμσγκοντσετ, καθώς ήταν πίσω στο σκορ με 4-0’ από το 36’, και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο β’ ημίχρονο (4-2). Αυτό μάλιστα ήταν το δεύτερο σερί over 5,5. Eχει πρόβλημα στα μετόπισθεν, γεγονός που αποτυπώνεται από τα 27 γκολ που έχει δεχτεί στις πρώτες 17 αναμετρήσεις. Η νεοφώτιστη παλεύει όλα της τα παιχνίδια, βρισκόμενη στο -2 από τη θέση που οδηγεί στην απευθείας σωτηρία. Επέστρεψε ο πολύτιμος φορ Μπαμπά, που σκόραρε στο προηγούμενο, πλήγμα η απουσία του Σίβερτσεν (μπακ), θα λείψει καιρό. Ο τεχνικός Μικάελσεν δεν αντιμετωπίζει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα. Goal/goal τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της. 

Η Βαλερένγκα έδωσε το τελευταίο της παιχνίδι για το πρωτάθλημα πριν από 15 μέρες (2/7), καθώς το προηγούμενο κόντρα στη Χάουγκεσουντ αναβλήθηκε. Κοντραρίστηκε στην έδρα της Μπραν, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, αμύνθηκε ορθολογικά και κατάφερε να φύγει με την πολύτιμη ισοπαλία (0-0). Εχει να ηττηθεί από τις 21/5, κάτι λιγότερο από 2 μήνες, όταν και έχασε 2-0 στην έδρα της Σάρπσμποργκ για το πρωτάθλημα. Ούσα ξεκούραστη, έχει στόχο τη νίκη απέναντι στην κατώτερη ποιοτικά Κρίστιανσουντ, η οποία στερείται εμπειρίας. Σταθερά στα πιτς παραμένει ο χρήσιμος Στένγκελ (μέσος), επιστρέφουν δυο στην αποστολή. Δίχως σημαντικά προβλήματα.


Δυνατό ματς, ανάμεσα σε ομάδες που έχουν καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα, αλλά στα μετόπισθεν «ψάχνονται».  Η Βαλερένγκα δέχεται 2 γκολ μέσο όρο μακριά από την έδρα της, με την Κρίστιανσουντ να βγάζει εξαιρετικό επιθετικό προφίλ στο γήπεδό της, πετυχαίνοντας 8 τέρματα (Ρόζενμποργκ, Aαλεσουντ, Σόγκνταλ, Χάουγκεσουντ) στα 4 τελευταία που έδωσε. Η τιμή του goal/goal στο 1.70 κρίνεται αποδεκτή. 

(betblogιές)
20:00 Κρίστιανσουντ – Βαλερένγκα: Goal/goal (1.70)

Photo Credits: Twitter/Vålerenga Fotball