ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Futbol para Todos: Η τελευταία ευκαιρία της Κρους Ασούλ

Δύσκολη η αγωνιστική αυτή την εβδομάδα σε όλα τα πρωταθλήματα, οι  επιλογές θα βγουν με το σταγονόμετρο.

Δύσκολη η αγωνιστική αυτή την εβδομάδα σε όλα τα πρωταθλήματα, οι  επιλογές θα βγουν με το σταγονόμετρο.

Όπως λέει και ο τίτλος του άρθρου, η αναμέτρηση της Κρους Ασούλ κόντρα στην Άτλας, θα είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία για την ομάδα του Χέμεθ, αν θέλει να πετύχει κάτι φέτος (σε περίπτωση νέας γκέλας δε νομίζω να γλιτώσουμε τα λαϊκά δικαστήρια). Για την Άτλας τα έχουμε πει πολλές φορές, κατά τη γνώμη μου είναι μία από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας, η οποία βασίζεται αποκλειστικά στην έδρα της και στον 38χρονο Μάρκες, ο οποίος όμως δεν μπορεί να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά μόνος του.

Δεύτερο σημείο που μου αρέσει από το Μεξικό, είναι το over στο Λεόν-Σάντος. Δε χωράει πολλή ανάλυση εδώ, αμφότερες παίζουν επιθετικά, με τη Λεόν να παρουσιάζει επίσης τεράστια αμυντικά προβλήματα. Κρατάω τα πολλά γκολ, τα οποία προσφέρονται σε τιμές αουτσάιντερ.

Στο Περού, ως συνήθως, με το άνοιγμα της Ασίας είχαμε πολλά πάνω-κάτω στις τιμές. Το αρχικό 1,80 στον άσο της Ροσάριο ήταν εξαιρετικό, πλέον όμως έχει κατρακυλήσει. Γκαρσιλάσο και Καχαμάρκα έχουν επίσης κατεδαφιστεί, κάτι το οποίο δε με βρίσκει καθόλου σύμφωνο, σκεφτόμενος και στα δύο ματς την κόντρα. Η Γκαρσιλάσο ναι μεν έχει το απόλυτο, δε με έχει πείσει όμως με την απόδοσή της, ενώ αναμένω αντίδραση από την Ουνιβερσιτάριο, η οποία, όπως έχω πει, διαθέτει το καλύτερο ρόστερ στην κατηγορία.

Περού ρεζέρβες μας προσφέρει σήμερα η Bet365, ένα πρωτάθλημα το οποίο μας έχει χαρίσει άπειρα ταμεία. Διαπιστώνω ξανά λάθος αποδόσεις στο ματς Καντολάο-Αγιακούτσο, με τους γηπεδούχους να προσφέρονται ως αουτσάιντερ, κόντρα σε μία από τις χειρότερες ακαδημίες της χώρας. Θα πάμε με τον ασιατικό άσο +0,25, ενώ για όσους θέλουν να ρισκάρουν λίγο περισσότερο, παίζεται και ο καθαρός άσος.

Αφήνω όλα τα υπόλοιπα πρωταθλήματα χωρίς ανάλυση, καθώς εκ πρώτης όψεως δεν κρατάω κάτι ζεστά. Θα πέσει περισσότερη μελέτη και ό,τι βγει θα το δείτε στο πινακάκι.

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!