ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Πτώσεις αποδόσεων: «Βουτιές» σε Πολωνία & Ρουμανία!

Μικρό το πρόγραμμα της Δευτέρας (17/7), ωστόσο υπάρχουν σημαντικές αλλαγές αποδόσεων, που ενδεχομένως να οδηγήσουν σε σημεία.

Μικρό το πρόγραμμα της Δευτέρας (17/7), ωστόσο υπάρχουν σημαντικές αλλαγές αποδόσεων, που ενδεχομένως να οδηγήσουν σε σημεία.

Από την Πολωνία στη Ρουμανία, από την Ισλανδία στη Δανία κι από τη φιλικό της Φενέρ σε αλλαγή απόδοσης στην Αίγυπτο:

♦ Στη μεγάλη κατηγορία της Πολωνίας, «βουλιάζει» το διπλό της Ζαγκλέμπιε στην έδρα της Κόρονα. Συγκεκριμένα, το σημείο άνοιξε στο 2.63 και πλέον παίζει στο 2.17.

♦ Στη φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και τη Φενέρμπαχτσε, ντριφτάρει συνεχώς ο άσος των Ισπανών, με την τιμή του στο 2.07, αισθητά χαμηλότερα από το 2.23 που ξεκίνησε.

♦ Στην Ισλανδία, διόρθωση είχαμε στο διπλό της Βίκινγκουρ με την Ακρανες. Το σημείο ξεκίνησε στο 2.93 κι έχει υποχωρήσει στο 2.80.

♦ Σημαντική αλλαγή απόδοσης στη μεγάλη κατηγορία της Ρουμανίας. Στο Μποτοσάνι - Κλουζ, η νίκη των φιλοξενούμενων έχει σορτάρει στο 1.76 από το αρχικό 1.94.

♦ Στη Δανία, ντριφτάρει συνεχώς ο άσος της Οντένσε στο ματς με τη Νόρντζελαντ (από το 2.23 στο 2.11).

♦ Αλλαγή απόδοσης και στη μεγάλη κατηγορία της Αιγύπτου. Στο Αλ Αχλί - Ζάμαλεκ, η νίκη των γηπεδούχων πλήρωνε αρχικά 2.33 και πλέον έχει πέσει στο 2.21.

♦ Στη Νορβηγία, πιέζεται το διπλό της Βαλερένγκα, που ξεκίνησε στο 2.46 πριν από μερικές ώρες κι έχει υποχωρήσει στο 2.33.