ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Πτώσεις αποδόσεων: «Βουλιάζουν» Χιλή & Ιταλία!

Μικρό το πρόγραμμα της Κυριακής (18/6), ωστόσο υπάρχουν σημαντικές αλλαγές αποδόσεων.

Μικρό το πρόγραμμα της Κυριακής (18/6), ωστόσο υπάρχουν σημαντικές αλλαγές αποδόσεων.

Ξεκίνημα από το Κύπελλο Συνομοσπονδιών, με τη νίκη της Χιλής επί του Καμερούν να έχει… βουλιάξει στο 1.54 από το αρχικό 1.84. Ακόμα, στο Euro U21, παίρνει παιχνίδι το διπλό της Ιταλίας επί της Δανίας, με το σημείο να σορτάρει στο 1.63 από το 2.00 που βρισκόταν στο άνοιγμα των τιμών.
 
Σημαντική πτώση παρατηρούμε και στη Σκανδιναβία. Συγκεκριμένα, στη Νορβηγία, ντριφτάρει συνεχώς η νίκη της Λίλεστρομ, που άνοιξε στο 1.93 και πλέον τη συναντάμε στο 1.67. Κινητικότητα και στη Λατινική Αμερική. Στην Αργεντινή, ο άσος της Ντιφένσα Χουστίσια επί της Ατλέτικο Τουκουμάν έπεσε στο 1.67 από το αρχικό 1.80, ενώ στη Βραζιλία, ο άσος της Σάο Πάολο επί της Ατλέτικο Μινέιρο παίζει στο 1.76, αισθητά χαμηλότερα από το 1.90 που ξεκίνησε.
 
Όσον αφορά τα παιχνίδια που συγκεντρώνουν τους μεγαλύτερους τζίρους της ημέρας, η αναμέτρηση που έχει συγκεντρώσει τα περισσότερα χρήματα είναι το Πορτογαλία - Μεξικό, με τον άσο να έχει το 46.9% των πονταρισμάτων, την ισοπαλία το 28.8% και το διπλό το 24.3%. Ακολουθεί το Δανία - Ιταλία με το 59.8% των παικτών να βλέπει νίκη των -τυπικά- φιλοξενούμενων και το Καμερούν - Χιλή, όπου το 63.6% των χρημάτων είναι… πάνω στην παρέα του Αλέξις Σάντσες.


Photo Credits: AP/Luis Hidalgo