ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Τα σενάρια του φινάλε της Β’ Γαλλίας

Τελευταία αγωνιστική στη Β’ Γαλλίας και το τοπίο δεν έχει ξεκαθαρίσει σε απόλυτο βαθμό τόσο στη μάχη της ουράς, όσο και στην υπόθεση άνοδος.
 

Τελευταία αγωνιστική στη Β’ Γαλλίας και το τοπίο δεν έχει ξεκαθαρίσει σε απόλυτο βαθμό τόσο στη μάχη της ουράς, όσο και στην υπόθεση άνοδος.
 

Η Β’ Γαλλίας μπορεί να θεωρηθεί από τις αγαπημένες διοργανώσεις των παικτών, κυρίως διότι σχεδόν όλη η αγωνιστική κάθε φορά διεξάγεται την Παρασκευή, μια μέρα που δεν έχει έντονη στοιχηματική δραστηριότητα. Η διοργάνωση φτάνει στο τέλος της, καθώς το βράδυ της Παρασκευής θα λάβει χώρα η τελευταία πράξη της regular season. 

Βγάλαμε τα κομπιουτεράκια και σας παρουσιάζουμε τα αδιάφορα (βαθμολογικά ματς) και αυτά που θα πέσουν… κορμάκια για μια θέση στον… ήλιο. Θυμίζουμε, σε περίπτωση ισοβαθμίας για τις θέσεις του πρωταθλητή και του υποβιβασμού πρώτο κριτήριο είναι η διαφορά τερμάτων και μετά η καλύτερη επίθεση, εάν προκύψει απόλυτη ισορροπία θα γίνει μπαράζ σε ουδέτερο γήπεδο. Στην κορυφαία κατηγορία ανεβαίνουν οι δυο πρώτοι απευθείας και ο τρίτος παίζει μπαράζ με τον 18ο της Ligue 1. Πέφτουν οι δυο τελευταίες και η 18η θα δώσει μπαράζ με την τρίτη της National.

♦ Αζαξιό – Τουρ: Δεν κυνηγούν τίποτα οι δυο ομάδες. Κεντρικό πρόσωπο ο κόουτς της Αζαξιό, Πανταλονί, που δεν έχει καλές σχέσεις με την πρώην ομάδα του Τουρ.
Αζαξιό - Τουρ: 2.12 - 3.60 - 3.20​

♦ Οσέρ – Ρεντ Σταρ: Η Οσέρ γλίτωσε τον απευθείας υποβιβασμό, ξεφεύγει και από τα μπαράζ με νίκη, αλλιώς εξαρτάται από το τι θα κάνει η Ορλεάν (-2). Ο Αστέρας χρειάζεται νίκη, αλλά και να χάσει η Ορλεάν ώστε να πάρει μέρος στα μπαράζ.
Οσέρ - Ρεντ Σταρ: 1.65 - 3.85 - 5.20​

♦  Μπρεστ – Γκαζελέκ Αζαξιό: Αδιάφορη η φιλοξενούμενη. Η Μπρεστ θέλει νίκη δική της και δυο εκ των τεσσάρων (Νιμ, Λανς, Τρουά και Αμιάν) να γκελάρουν. Υπάρχουν πιθανότητες να ανέβει και με ισοπαλία, αλλά εκεί χρειάζεται ακόμη πιο δύσκολο συνδυασμό αποτελεσμάτων.
Μπρεστ - Γκαζελέκ: 1.30 - 5.25 - 10.00​

♦ Κλερμόν – Βαλενσιέν: Αδιάφορο βαθμολογικά ματς.
Κλερμόν - Βαλενσιέν: 1.93 - 3.75 - 3.65​

♦ Λαβάλ – Νιμ:  Τελευταία η Λαβάλ ο,τι και να γίνει. Η Νιμ για να ανέβει θέλει δικιά της νίκη και οι 3/4 που είναι μπροστά της να γκελάρουν (Μπρεστ, Λανς, Τρουά και Αμιάν).
Λαβάν - Νιμ: 6.00 - 4.45 - 1.50​

♦ Χάβρη – Ορλεάν: Αδιάφορη η Χάβρη. Η Ορλεάν με ισοπαλία συμμετέχει στα μπαράζ παραμονής. Για να βγει 17η θέλει νίκη και να μην κερδίσει η Οσέρ.
Χάβρη - Ορλεάν: 2.75 - 3.50 - 2.45​

♦ Λανς – Νιόρ: Αδιάφορη η Νιόρ. Η Λανς θέλει νίκη και να μην κερδίσει κάποια εκ των Τρουά, Αμιάν, Στρασβούργο για να πάρει μέρος τουλάχιστον στα μπαράζ ανόδου. Και η ισοπαλία μπορεί να φέρει την άνοδο, αλλά με πιο δύσκολο συνδυασμό αποτελεσμάτων.
Λανς - Νιόρ:  1.20 - 6.50 - 13.50​

♦ Ρεμς – Αμιάν: Αδιάφορη η Ρεμς. Με νίκη η Αμιάν είτε ανεβαίνει είτε θα λάβει μέρος στα μπαράζ ανόδου (αφού έχει καλύτερο συντελεστή από την Τρουά με την οποία ισοβαθμεί, +2 γκολ) σε αντίθετη περίπτωση εξαρτάται από το τι θα κάνουν Μπρεστ, Λανς και Τρουά.
Ρεμς - Αμιάν: 5.50 - 4.25 - 1.55​

♦ Σοσό – Τρουά: Αν κερδίσει η Τρουά είναι σίγουρα 3η, ενώ η διαφορά στον συντελεστή τερμάτων μεταξύ της ίδιας και της Αμιάν δεν είναι αποτρεπτική (2 γκολ), για τον απευθείας προβιβασμό. Αδιάφορη η Σοσό.
Σοσό - Τρουά: 6.50 - 4.45 - 1.47​

♦ Στρασβούργο – Μπουργκ: Το Στρασβούργο με νίκη, όχι μόνο ανεβαίνει, αλλά βγαίνει πρωταθλητής. Υπό προϋποθέσεις μπορεί να μείνει και εκτός τριάδας. Αδιάφορη βαθμολογικά η Μπουργκ. Sold out καιρό τώρα το ματς.
Στρασμπούργκ - Μπουργκ: 1.18 - 7.50 - 12.50


Photo Credits: Facebook/ RC Strasbourg Alsace Official