ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Η μεγαλύτερη μάχη στη στοιχηματική ιστορία

Πάει να σπάσει κάθε ρεκόρ η πυγμαχική μάχη του Floyd Mayweather με τον Conor McGregor.

Πάει να σπάσει κάθε ρεκόρ η πυγμαχική μάχη του Floyd Mayweather με τον Conor McGregor.

Από τα ξημερώματα όλος ο πλανήτης ασχολείται με την πυγμαχική μάχη του Floyd Mayweather κόντρα στον  Conor McGregor που θα διεξαχθεί στο Λας Βέγκας στις 26 Αυγούστου, όπως ανακοινώθηκε μέσω social media από τους δυο αστέρες. Είναι μια αναμέτρηση που κανείς δεν ανέμενε να πραγματοποιηθεί, αλλά οι δυο αντίπαλοι θα καρπωθούν τουλάχιστον 100 εκατομμύρια δολάρια και όπως λέει το σλόγκαν της παρουσίασης είναι «η μάχη που δεν περίμενε κανείς πως θα γίνει». Γίνεται λόγος για δυο σταρ, που ο ένας είναι αθλητής του MMA (McGregor) και ο άλλος (Mayweather) στο box. Το ενδιαφέρον είναι ιδιαιτέρως έντονο, ενώ ήδη κυκλοφόρησαν οι πρώτες αποδόσεις.

Η νίκη του  Mayweather προσφέρεται από τον Stoiximan στο 1.10 και το ενδεχόμενο να κερδίσει ο Ιρλανδός στο 7.00. Οριο υπάρχει και στους γύρους (θα είναι πυγμαχική μάχη 12 γύρων) θα κρατήσει η μάχη με το over 9,5 να είναι φαβορί στο 1.70, με το under 9,5 στο 2.20. Ως τώρα η μεγαλύτερη μάχη της σύγχρονης ιστορίας που τράβηξε τα βλέμματα της πυγμαχικής βιομηχανίας (και όχι μόνο) ήταν αυτή του  Mayweather με τον Manny Pacquiao το 2015, που συγκέντρωσε περίπου 25 εκατομμύρια δολάρια τζίρο σε πονταρίσματα. 

Ο πήχης για το ματς της Νεβάδα έχει ανέβει πάντως, ενώ όπως υποστήριξε εκπρόσωπος βρετανικής εταιρείες στοιχημάτων εκτιμάται πως το το ποσό που θα πονταριστεί αυτή τη φορά θα είναι διπλάσια λόγω των ονομάτων, υπογραμμίζοντας κιόλας πως πρόκειται να είναι «δίχως αμφιβολία η μεγαλύτερη μάχη στη στοιχηματική ιστορία».


Photo Credits: mirror.co.uk