ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Αυστραλία - Γερμανία με πάνω από 200 ειδικά στοιχήματα

Γι' ακόμα μία ημέρα, η stoiximan.gr προσφέρει με 0% γκανιότα τα κορυφαία γεγονότα, με το Κύπελλο Συνομοσπονδιών να είναι εκείνο που κλέβει την παράσταση.

Γι' ακόμα μία ημέρα, η stoiximan.gr προσφέρει με 0% γκανιότα τα κορυφαία γεγονότα, με το Κύπελλο Συνομοσπονδιών να είναι εκείνο που κλέβει την παράσταση.

Η Αυστραλία αντιμετωπίζει τη Γερμανία, με τον Stoiximan να έχει το καλύτερο σετ αποδόσεων της αγοράς. Συγκεκριμένα, ο άσος παίζει στο 10.00, η ισοπαλία στο 5.20 και το διπλό στο 1.41. Στις υπόλοιπες βασικές αγορές, το over 2,5 τιμάται στο 1.57, το under 2,5 στο 2.35, ενώ το ενδεχόμενο να δούμε γκολ κι από τους δύο αντιπάλους παίζει στο 1.85. Συνολικά, στη διάθεση σας υπάρχουν περισσότερα από 200 ειδικά στοιχήματα, όπως:
 
⇒ Ημίχρονο/τελικό
⇒ Ακριβές σκορ
⇒ Combo bets με αποτέλεσμα και γκολ
⇒ Συνολικά γκολ ομάδας
⇒ Χρόνος επίτευξης πρώτου τέρματος
⇒ Multiscore
⇒ Σκορ σε οποιαδήποτε στιγμή στο ματς
⇒ Καταλογισμός πέναλτι
⇒ Συνολικές κάρτες
⇒ Συνολικά κόρνερ

 
Στα ειδικά στοιχήματα των παικτών, πρώτα φαβορί για να βρουν δίχτυα είναι οι Βάνιερ (2.05 για anytime), Στιντλ (2.20 για anytime) και Βέρνερ (2.20 για anytime), με την εταιρία να έχει ακόμα αγορές για τον πρώτο σκόρερ, τον παίκτη που θα κλείσει το σκορ και αν κάποιος θα κάνει χατ τρικ ή θα σκοράρει 2+ γκολ. 
 
Εκτός όλων των άλλων, στο 2.80 τιμάται το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Ντράξλερ και να νικήσει η Γερμανία, στο 10.00 να βρει δίχτυα ο Στιντλ γκολ με κεφαλιά και σε ίδια απόδοση να δώσει ασίστ ο Τιμ Κέιχιλ. Αγορές με ενδιαφέρον είναι εκείνες με τους παίκτες που θα δεχθούν κάρτα ή θα αποβληθούν, ενώ μπορείτε ακόμα να προβλέψετε αν κάποιος θα έχει τελική στο δοκάρι ή θα σκοράρει με απευθείας φάουλ.


Photo Credits: AP/Daniel Karmann